2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

473 بازدید | 29 پست

امروز داشتیم با شوهرم و خواهرشوهرام میرفتیم جایی سوار ماشین شده بودیم خواهرشوهر بزرگم جلو نشسته بود منم با اونیکی خواهرشوهرم عقب بچه هام بودن . بعد برادرشوهرم از اونور زنگ زد گفت توماشینتون منم جا بدین بیام ‌.شوهرمم گفت باشه . وقتی اومد اومد از سمت من نشست منم گفتم برو از اونور بشین اصلا گوش نکرد سری چپوند خودشو تو ماشیین سمت من . منم یه لحظه چندشم شد خودشو چسبونده بود به من  منم  همش به شوهرم نگاه میکردم  ولی نتونستم چیزی بگم خییلی بدم اومد همش احساس گناه میکنم ‌ که چرا اجازه دادم اینقدر بهم نزدیک بشه خب باید چیکار میکردم وسط راه بودیم . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخت میگیریا

اگر به چشم برادر نگاش میکردید چندشتونم نمیشد

حتما منظوری نذاشته

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

فکر کن تو تاکسی نشسته بودی 

اونم مسافر بود، یعنئ از قصد خودشو چسبوند؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗