sayedard مدیر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 205 پست من بعد خیانت همسرم خیلی تنهام بااینکه صد بار از معذرت خواسته یادم نمی ره دارم افسرده می شم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻 1401/12/05 | 17:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 انواع مدیریت مهندسیها حسابداری و.... این شایدبهتر از کنکور باشه برام همین کاورومی کنم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 انواع مدیریت مهندسیها حسابداری و.... ممنونم یه کم روشنتر شد برام که باید چیکار بکنم بازم ممنون 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 این شایدبهتر از کنکور باشه برام همین کاورومی کنم بهترین کاره راحتتره واگه پیگیر باشی برات کار هم جور میشه مطمئن باش چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 ممنونم یه کم روشنتر شد برام که باید چیکار بکنم بازم ممنون موفق باشیاگه تهران بودی میاوردمت دانشگاه خودمبعضی دروستو هم خودم تدریس میکردم😍 چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 موفق باشی اگه تهران بودی میاوردمت دانشگاه خودم بعضی دروستو هم خودم تدریس میکردم😍 خیلی ممنون 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 موفق باشی اگه تهران بودی میاوردمت دانشگاه خودم بعضی دروستو هم خودم تدریس میکردم😍 به نظر شما باتوجه به این که من شیمی وزیست وریاضی وفیزیک روبهتر متوجه می شم وخیلی موفقم در درکش چه رشته ای برام خوبه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 موفق باشی اگه تهران بودی میاوردمت دانشگاه خودم بعضی دروستو هم خودم تدریس میکردم😍 من اذربایجان شرغی شهر مراغه ام 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 من اذربایجان شرغی شهر مراغه ام هم زبانیممنم آذربایجان شرقی اماهل کلیبر ولی ساکن تهرانم سالهاست چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 به نظر شما باتوجه به این که من شیمی وزیست وریاضی وفیزیک روبهتر متوجه می شم وخیلی موفقم در درکش چه رش ... هر رشته ای که فکر میکنی بیشتر بهش علاقه داری یا به کارت بیاد من حسابداری خوندم ولی برای ادامه مدیریت میرمریاضی هم استادشمولی برای ادامه کارام به مدرک مدیریت نیاز دارم چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2663 هم زبانیم منم آذربایجان شرقی ام اهل کلیبر ولی ساکن تهرانم سالهاست من اهل روستاهای مراغه ام 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻