2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 205 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهر اگه خوب نباشه در هرصورت آدم تنها میمونه 

خوبه خیلی خوبه نمی دونم چرا این کارو کرد باهام

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
حتی فکرشم راحت نیس ولی چاره ای جز این دوراه دیگه نیس بنظرت اگه بمونه و شبانه روز عذاب بکشه بهتره؟؟؟؟ ...

شما خانوم نیستی نمیدونی چقدر زندگی خانوما سخته ، جدایی برای ی عده خانوما ممکن نیست چون جایی رو ندارن 

خیانتش در چ حد بوده؟ چرا خیانت کرده یعنی اینکه اون مدت بینتون مشکلی بود ک سراغ کس دیگه رفته یا ن از ...

بعد مرگ پدرش به هم ریخته بود نمی دونم که چه فکری کرده ولی من زن بدی نبودم براش

بارها گفتم توی سایت چه زن چه مرد اگه خیانت دید یا جدا بشه یا چشم پوشی کنه فقط همین دو راه هست اگه نم ...

چراباید خیانت می کرد بهم اونو نمی فهمم

شما خانوم نیستی نمیدونی چقدر زندگی خانوما سخته ، جدایی برای ی عده خانوما ممکن نیست چون جایی رو ندارن ...

حرفتون کاملا متین پس به اجبار و مجبوری چاره ای جز اینکه خودش سر خودشو کلاه بزاره و خودشو به نفهمی بزنه چیز دیگه ای نیس چون خیانت به ذات ادما بستگی داره و عوض بشو نیس 

پیش مشاور برین 

گفتم قبول نکرد می گه صدبار ازت خواهش کردم گفتم غلط کردم ول کن

بارها گفتم توی سایت چه زن چه مرد اگه خیانت دید یا جدا بشه یا چشم پوشی کنه فقط همین دو راه هست اگه نم ...

می خوام ببخشمش دوسش دارم جایی هم برای رفتن دارم فقط عشم دلیل موندنمه  اما هرلحظه کارایی که با اون دختره انجام داده پشت سرم نشسته بهم خندیده اونا عذابم می دن

چراباید خیانت می کرد بهم اونو نمی فهمم

خیانت بر میگرده به ذات ادما بعضی وقتا هم مشکل از نظر روحی روانی هست ولی در کل خیانت چه زن چه مرد چون یه کمبودی در خودشون احساس میکنند و اون احساس هم کاملا غلطه بوجود میاد

نمی خواد توضیح بده چرا این کارو کرده فقط می گه به روح بابام گذاشتم کنار ولی اونش مهم نیس که من چی کم گذاشتم براش

خیانت بر میگرده به ذات ادما بعضی وقتا هم مشکل از نظر روحی روانی هست ولی در کل خیانت چه زن چه مرد چون ...

چراتوصیح نمی ده چرا