2777
2789
عنوان

عید نزدیک

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
🤣😂😂اصن میشه بااین پول سرمایه گذاری هم کرد

😂😂😂😂😂 آره اصلا یه حس غرور خاصی هم داشت😂😂😂😂 

قیافه من 🫤

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ۷ ماهه نرفتی نترکیدی

بیرون نرفتن چه ربطی به ترکیدن داره؟ من باردارم دکتر استراحت داده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اها پس زیاد گرون نشده موقعی که من میرفتنم این بود ۷۰۰ ۸۰۰ بود

مانتهایی که تابستون ۴۰۰ 

۵۰۰ میدادن الان ۱ تومن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

مارک داره؟

نه بابا مارک چی ... پیرهنای تولیدی . حالا فک کن خیلی وقته عروسی نرفتم ، غیر پیرهن ، کفش و اینام میخوام. آرایشگاه باید برم. به شوهرم گفتم این عروسی فامیل درجه ۲ قشنگ ۲۰ تومن آب میخوره واسمون . 

یه خانم مستقل و قوی 
مانتهایی که تابستون ۴۰۰  ۵۰۰ میدادن الان ۱ تومن

خب مانتو تابستون خیلی جتسشون فرق داره من مرداد خریدم ۷۰۰ تومن مانتو تابستونی نیس نازک نیس قشنگه پارچه اش 

نه بابا مارک چی ... پیرهنای تولیدی . حالا فک کن خیلی وقته عروسی نرفتم ، غیر پیرهن ، کفش و اینام میخو ...

تو شهر شما خیلی گرون میدن 

من ک همه چیمو خریدم دوتا شال خریدم واس مانتوم بعددوباره مانتوجدید خریدم فقط مونده واس این یکیم ی شال ...

بنظرم یه لاک بخر اول 

بعدش واسش مانتو شال و کیف کفش ستشو پیدا کن😂😂

و منی ک کلن ی تومن تو کارتمه چهارصد میره برا کرم و مکمل لباس ک هیچ🤣

همون کرم و مکمل خوبه که به فکرشی . سلامتی واجبتره. واسه لباس هم خدا بزرگه. امیدوارم اوضاع درست بشه ...آرزوی خیلی چیزا داره به دل همه میمونه .... بالاتر گفتم. پیرهن واسه عروسی فامیل مون قیمت کردم امروز .... ۷_۸ میلیون   

یه خانم مستقل و قوی 
تو شهر شما خیلی گرون میدن 

شهر ما که چه عرض کنم. تهرانم. پاساژ شانزه لیزه رو میشناسی؟ مرکز لباس مجلسیه که تازه خیلی قیمت بالا هم نیست. نسبت به اکثر جاها قیمتای متوسطی داره 

یه خانم مستقل و قوی 
همون کرم و مکمل خوبه که به فکرشی . سلامتی واجبتره. واسه لباس هم خدا بزرگه. امیدوارم اوضاع درست بشه . ...

چقد گرون اینجا نهایتن دو تومن یا سع تومن قشنگاش باشه

اره گل لباس ک زیاد دارم عید هم با خانواده کلن نمیرم جایی 🥴

شهر ما که چه عرض کنم. تهرانم. پاساژ شانزه لیزه رو میشناسی؟ مرکز لباس مجلسیه که تازه خیلی قیمت بالا ه ...

ن نمیشناسم منم تبریزم از ستاره باران پرسیدم این قدری نبود قیمتاش برند هم هستن