2777
2789
عنوان

وای بحال بچه هایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در شان یه اقا هست؟ فک کردید چون خانمید شان جدا براتون گذاشتن کنار

بحث خانم اقا نیست. وقتی دختری به بلوغ فکری برسه میشه خانم.... منظورم اینه که نفر که مادر باشه اینجور حرف زدن ها برای بچه اس سمه.... توروخدا جنسیتی نکنید. دنبال چی میگردین تو یه تاپیک

خدایا مرسی  
در شان یه اقا هست؟ فک کردید چون خانمید شان جدا براتون گذاشتن کنار

من با این تفاوت بین مرد و زن مشکل دارم، یه فمنیسم هستم. 

اما این جا نگاه استارتر نگاه جنسیتی نبود، اصل مطلب خیلی عمیق بود.

نظر شما هم برای من قابل احترام هست اما نه در این تاپیک.🌱

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
من چی بگم که دانش آموز اول رو می بینم اینجوری فحش میده😑😑😑😑

چون همچین مادری داره... منم کم نداشتم... شاگردن برگشته بهم میگه پلیس هیچ..... نمیتونه بخوره🥺🥺

خدایا مرسی  
مادرن قرار نیست ادم نیاشن🤨

مادربودن که به کنار ولی اتفاقا چون این خانوما حیوونن و آدم نیستن با کلاس و متین صحبت کردنو بلد نیستن وگرنه خانومای باشخصیت و لول بالا تا حالا ندیدم بددهنی کنه و فحش رکیک و ناموسی بده بلده از طریق درست حرفشو به اثبات برسونه

من با این تفاوت بین مرد و زن مشکل دارم، یه فمنیسم هستم.  اما این جا نگاه استارتر نگاه جنسیتی ن ...

واقعا برام عجیبه که چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنن بعدم جنسیتی میکنن... خودشون انگار دوست دارن... بابا من منظورم دختری هست که حالا خانم شده و به بلوغ فکری رسیده قطعا.... وقتی تا این سن خانم نشده باشن پس کی میشن؟! 

خدایا مرسی  
واقعا برام عجیبه که چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنن بعدم جنسیتی میکنن... خودشون انگار دوست دارن... با ...

درسته با حرف ایشون موافق نبودم در این تاپیک اما این دلیلی نیست که با حرف شما هم موافق باشم، شما حرفتون تا حدودی درسته!

دنبال این ک درست حرف بزنیم در شان یه ادم بالغ نیست بد حرف بزنه،اونی ک داره جنسیتی میکنه بحث رو شمای ...

چرا متوجه منظورم نمیشی عزیزم؟! بد برداشت کردی کوتاهم نمیای؟! 

من منظورم از خانم یعنی دیگه یه دختر بچه نیستن به بلوغ فکری باید رسیده باشن تا این سن. ببخشید واقعا اگر شما اشتباه برداشت کردی حتما من بد منظورم رسوندم. ولی من خودم متنفرم از این کلیشه هایی جنسیتی  لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید

خدایا مرسی  
مادربودن که به کنار ولی اتفاقا چون این خانوما حیوونن و آدم نیستن با کلاس و متین صحبت کردنو بلد نیستن ...

من نمیدونم چی شده

ولی در کل هر انسانی میتونه فحاش باشه ربطی به مادر بودن نداره

دقیقا همین لوله که شما میفرمایید 

شخصیته دیگه

..dental stu
کسی ک فمینیسته فرق فمینیسم و فمینیست رو میدونه،بعیده فمینیست باشید و خب اگر کسی بگه اون کاربرها مرد ...

ت و م در کنار هم هستن، امکان اشتباه تایپی زیاده. 

من هم اسم زن ها رو نیاوردم، من گفتم منظور استارتر تا حدودی این نبوده حالا چون بیشتر کاربران سایت خانم هستن اسم زن رو به جای انسان به کار برده.

مادربودن که به کنار ولی اتفاقا چون این خانوما حیوونن و آدم نیستن با کلاس و متین صحبت کردنو بلد نیستن ...

عزیزم شما هم دست کمی در فحاشی از آن ها نداشتید!

و اگر بخوایم سخنتون را نسبت به خودتون بسنجیم....