تو یه تاپیک الان دعوا بود چقدر بی ادبانه با هم حرف میزدن.... چه الفاظ رکیکی واقعا دالم میسوزه که اینا یا مادرن یا قراره مادر بشن. وای بحال بچه هایی مه دست اینا بزرگ میشن. در شان یه خانم نیست اینجور حرف زدنا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
در شان یه اقا هست؟ فک کردید چون خانمید شان جدا براتون گذاشتن کنار
بحث خانم اقا نیست. وقتی دختری به بلوغ فکری برسه میشه خانم.... منظورم اینه که نفر که مادر باشه اینجور حرف زدن ها برای بچه اس سمه.... توروخدا جنسیتی نکنید. دنبال چی میگردین تو یه تاپیک
مادربودن که به کنار ولی اتفاقا چون این خانوما حیوونن و آدم نیستن با کلاس و متین صحبت کردنو بلد نیستن وگرنه خانومای باشخصیت و لول بالا تا حالا ندیدم بددهنی کنه و فحش رکیک و ناموسی بده بلده از طریق درست حرفشو به اثبات برسونه
من با این تفاوت بین مرد و زن مشکل دارم، یه فمنیسم هستم. اما این جا نگاه استارتر نگاه جنسیتی ن ...
واقعا برام عجیبه که چرا موضوع تاپیک رو منحرف میکنن بعدم جنسیتی میکنن... خودشون انگار دوست دارن... بابا من منظورم دختری هست که حالا خانم شده و به بلوغ فکری رسیده قطعا.... وقتی تا این سن خانم نشده باشن پس کی میشن؟!
دنبال این ک درست حرف بزنیم در شان یه ادم بالغ نیست بد حرف بزنه،اونی ک داره جنسیتی میکنه بحث رو شمای ...
چرا متوجه منظورم نمیشی عزیزم؟! بد برداشت کردی کوتاهم نمیای؟!
من منظورم از خانم یعنی دیگه یه دختر بچه نیستن به بلوغ فکری باید رسیده باشن تا این سن. ببخشید واقعا اگر شما اشتباه برداشت کردی حتما من بد منظورم رسوندم. ولی من خودم متنفرم از این کلیشه هایی جنسیتی لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید