2777
2789
عنوان

اول باید برای کی چای برد؟

305 بازدید | 32 پست

من مامانم از پدر شوهرم بزرگتره. چهار پنج سال.

تو یه مجلس که هم مامانم هست هم پدرشوهرم اول برای کی باید چای ببرم؟

اگر شوهرم بخواد ببره چی؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

واقعا ب این چیزا ام فکر میکنید 😐

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا از راست شروع کن به هر کی رسیدی بده برو جلو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من اصلا واسم مهم نبست

هر بارم پامیشم پذیرایی کنم ده نفر میزنن تو سر و صورتشون واااای نه از اونور از اونور

جمع کنید بابا

من به ترتیب از نزدیک ترین مبل شروع میکنم میگردونم تا آخر

ناراحتم میشن بشن