2777
2789

خودم یه رفیق چندین ساله داشتم حتی خونه مادرشوهرمو واسش اجاره کردم و انواع اقسام لطف ها رو بهش کردم. آخرش سر چیزای مسخره و یه رفیق دیگش بدترین حرفا رو زد. 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خیلی وقته سم زدایی کردم دور و ورمو

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا 

دلیل یه بخش زیادی از افسردگی الانم همین به ظاهر رفیقا بوده

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

تنهایی بهتر از بودن با آدمای اشتباهه ✌🏻

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

امان از آدم سمی

گاهی آدم انگار کور و کر میشه و نمیبینه

مهم اینه که اون موقعی که فهمیدی دیگه نزاری ازت سوءاستفاده بیشتری بشه 

لازمم نیس حتما آدم با دعوا و دلخوری کسی رو کنار بزاره، 

خیلی ساده وقتتو با کسای دیگه و کارای دیگه پر میکنی 

امان از آدم سمی گاهی آدم انگار کور و کر میشه و نمیبینه مهم اینه که اون موقعی که فهمیدی دیگه نزاری ...

من هنوزم گاهی میگم نکنه حق با اون بود با اینکه اطرافیان میگن ازت سواستفاده میکرد

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
من هنوزم گاهی میگم نکنه حق با اون بود با اینکه اطرافیان میگن ازت سواستفاده میکرد

هیچوقت نباید فکرای اینجوری کنی

بزار یه چیزی رو بهت بگم که باهاش بتونی آدم سمی رو تشخیص بدی

این آدما همیشه به تو این حس رو میدن که باید یه کاری براشون بکنی تا خوشحال باشن باهات

برای همین وقتی باهاشون هستی همش استرس و نگرانی داری که یه وقت از دستم ناراحت نشه فلانی

اینقد به ناراحتی این دوست سمی اهمیت میدی که خودت رو یادت میره

این رفتار درست نیست

دوستی معامله نیست ولی یه رفتار رفت و برگشتیه

یه قدم تو برمیداری یه قدم طرفت

قدم آدما با هم فرق داره ولی بااااید ببینی که اون طرف هم تلاش میکنه که این دوستی رو حفظ کنه، نشون بده براش مهمی 

اگر میبینی اینجوری نیس ینی داره ازت استفاده میشه