2777
2789
عنوان

این لباسای

152 بازدید | 5 پست

تو پاساژای باکلاس که خیلی عجیب و غریبن رو کی میخره واقعا؟ اصلا به قیمتاش کار ندارم که چند میلیونیه ، فقط برام سواله که چرا تن کسی تو کوچه و بازار نمیبینم☹️ حتی خود فروشنده تو لباس فروشی تنش از این مدلا نیست، شهر شما هم اینجوریه؟؟

دقیقامنم میگم این لباسهاچراهیچکس هیچوققققققت تنش نیس. پس کی اینارامیخره

من دیروز رفتم چند تا پاساژ خیلی با کلاس که همه تعریف میکنن تو شهرمون‌،یه شومیز معمولی و ساده رو زده بود ۸۰۰ تومن😕 بیشتر هم مانتو کتی نگین کاری و سنگ دوزی داشت که ۳،۴ میلیونی بودن قیمتا ،هر چی به پوشش دیگران تو پاساژ و خیابون های اطرافش دقت کردم از اون مدلا ندیدم با اینکه بالا شهر بود و محله مرفه نشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه 3یا4تومن بدیم یه تیکه پارچه

فروشنده ها که انگار دارن مفت میدن و برای رضای خدا و بدون چشم داشت به سود اومدن مغازه زدن 🤣🤣🤣 ۴ تومن هیچی نیست براشون، ولی بیشتر برام سواله که تو همون محله بالا شهر و با کلاس تن کسی از اون لباسا ندیدم، پس کی میخره اینا رو؟؟ 😐😐

فروشنده ها که انگار دارن مفت میدن و برای رضای خدا و بدون چشم داشت به سود اومدن مغازه زدن 🤣🤣🤣 ۴ تو ...

واقعا. همش هم میگن مقطوعه. مقطوعه. ولی درحقیقت پول خون باباشونه😂😂😂

.اللهم صل علی محمدوال محمد.