2777
2789
عنوان

راهنمایی

67 بازدید | 11 پست

من ی چن وقتی میشه ک کات کردم بعد الان چن روزه فهمیدم ک پسره رفته رل زدع منم یکی دو‌روز قبل اون ازش پرسیدم قسم خورد ک رل نداره ولی اون موقع احتمالا ۹۰ درصد بودع الان می‌خوام برم پیام بدم بگم عنتر چرا قسم الکی خوردی و اینا و چنتا چیز بگم از اون چیزهایی ک قبلا میگف بهم و زد زیرش چون موقعی ک کات کردبم هیچ حرفی نزدم بی صدا فقط گریه کردم تا چن روز☹️😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا پیام بدی:/ خودتو بیخیال نشون بده غرورتم خورد نکن چون صدردصد بهت قول میدم پشیمون میشی

ببیخیالم ولی دلم میخواد برینم بهش تا عقلش سر جاش بیاد یکم سختی بکشه بعد برگردع منم با کلی فیس و افاده قبول کنم🥺😭😭😭

بهش پیام میامی نده...

سنگ جای خودش سنگینه...

اونم نمیگه چقدر من خاستنی بودم هاااا

که دلخور شده ازم

بهترین راه  بی محلی و رفتن به کوچه علی چپ هست..

دیگه خود دانی..

موفق باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بهش پیام میامی نده... سنگ جای خودش سنگینه... اونم نمیگه چقدر من خاستنی بودم هاااا که دلخور شده از ...

ککلا دپرس شده بودم ولی دیروز استوری اینا گذاشتم پروفایلممم عوض اینا کردم البته بلاکه ولی میدونم میبینع

ککلا دپرس شده بودم ولی دیروز استوری اینا گذاشتم پروفایلممم عوض اینا کردم البته بلاکه ولی میدونم میبی ...

فراموشش بکن...

تحربه بهترین  دوستت میشه. ولی خوب  هزینه داره لامصب ...

زنده باشید و موفق

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز