2777
2789
عنوان

راهنمایی

67 بازدید | 11 پست

من ی چن وقتی میشه ک کات کردم بعد الان چن روزه فهمیدم ک پسره رفته رل زدع منم یکی دو‌روز قبل اون ازش پرسیدم قسم خورد ک رل نداره ولی اون موقع احتمالا ۹۰ درصد بودع الان می‌خوام برم پیام بدم بگم عنتر چرا قسم الکی خوردی و اینا و چنتا چیز بگم از اون چیزهایی ک قبلا میگف بهم و زد زیرش چون موقعی ک کات کردبم هیچ حرفی نزدم بی صدا فقط گریه کردم تا چن روز☹️😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا پیام بدی:/ خودتو بیخیال نشون بده غرورتم خورد نکن چون صدردصد بهت قول میدم پشیمون میشی

ببیخیالم ولی دلم میخواد برینم بهش تا عقلش سر جاش بیاد یکم سختی بکشه بعد برگردع منم با کلی فیس و افاده قبول کنم🥺😭😭😭

بهش پیام میامی نده...

سنگ جای خودش سنگینه...

اونم نمیگه چقدر من خاستنی بودم هاااا

که دلخور شده ازم

بهترین راه  بی محلی و رفتن به کوچه علی چپ هست..

دیگه خود دانی..

موفق باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بهش پیام میامی نده... سنگ جای خودش سنگینه... اونم نمیگه چقدر من خاستنی بودم هاااا که دلخور شده از ...

ککلا دپرس شده بودم ولی دیروز استوری اینا گذاشتم پروفایلممم عوض اینا کردم البته بلاکه ولی میدونم میبینع

ککلا دپرس شده بودم ولی دیروز استوری اینا گذاشتم پروفایلممم عوض اینا کردم البته بلاکه ولی میدونم میبی ...

فراموشش بکن...

تحربه بهترین  دوستت میشه. ولی خوب  هزینه داره لامصب ...

زنده باشید و موفق

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com