2777
2789
با روسری قواره دار  این  موضوع حل میشه .

اره بازم بازم خجالت میکشم 🤣🤣🤣🤣نمی‌دونم چمه،لبنانی ساده و طرح دار،عربی ساده و طرح دار،دانشجویی ساده و طرح دار دارم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من معمولا روسری قواره بزرگ می‌پوشم و کامل میپوشونه، وقتی هم میرم بیرون سعی میکنم جلوش رو بگیرم، مثل ...

منم و کیف دستی  استفاده می کنم یا کیف شب 

با چادر لبنانی کیف رودوشی  یا  کوله کوچیک 

من انواع چادر رو دارم چون هر چادری ی مدل تیپ خودشو لازم داره 

با چادر عربی  کیف کوچیک  و زیر چادر  استفاده می کنم 

الهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن چادر که میخری پارچه ش نگین اینا نداشته باشه ساده خیلی شیکه عربی جده بگیر من همه مدل سر کردم ا ...

نه برای عید و مراسم و ایشون که نامزده یکم نگین و گلدوزی خوبه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بچه ها شما تلق برای روسری استفاده میکنین؟ من اصلا پیدا نمیکنم

نه اذیت میشم من،از جاهایی که وسایل حجاب دارن بخر

راستی چادر کمری حسنی نزدیک ترین چادر به چادر حضرت فاطمه هستش از لحاظ پوشش 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بچه ها شما تلق برای روسری استفاده میکنین؟ من اصلا پیدا نمیکنم

دوست من خودش تلق درست میکرد ازین عکسای رادیولوژی که محکم هستن برش میداد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
راستی چادر کمری حسنی نزدیک ترین چادر به چادر حضرت فاطمه هستش از لحاظ پوشش

تو مردم بد تعبیر شده اتفاقا من خیلی راحتم 

قبل اون همیشه موقع هل داد کالسکه چادرم کثیف میشد .شلخته میشدم  جلو چادر از دستم در میرفت 

اما چادر حسنا با روسری قواره دار این مشکل رو کامل واسم حل کرد .

همسرم رو حساب  جامعه مخالف حسنا بود .

آخه من خودمم دیدم  با روسری یا مقنعه  کوتاه سر می کنن یا  روسری رو  مثل ترکا  پشت گره میدن دو طرف چادر هم  میدن کنار  که  دیگه  جلب توجه هم بیشتر میشه واقعا 

اما با روسری بزرگ اصلا جایی دیده نمیشه  

الهم عجل الولیک الفرج
تو مردم بد تعبیر شده اتفاقا من خیلی راحتم  قبل اون همیشه موقع هل داد کالسکه چادرم کثیف میشد .ش ...

من نمیدونستم دید بد دارن به این چادر دوستای من همشون سر میکنن با روسری قواره دار چقدرم شیک میشه چون چادرشونم جمع میکنن اصلا جیزی مشخص نیس

نه بابا،ما چادری ها هم دل داریم خب چیه همش یه مدل

آخه باید برا رضای خدا پوشید 

نه برا دل خودت

برا دل اگه باشه 

شرکه 

و خدا هم نمیپسنده

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .