2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اصلا بهم نمیاد  عید میخوام خوب شو بخرم

از نظر من پرستیژ چادر حسنا خیلی عالیه  من برای مراسمات و همایش و ... حتما حسنا می پوشم .

لبنانی برای هوای گرم  عالیه  

جده  یا همون عربی اصیل هم  راحته  و قشنگ 

الهم عجل الولیک الفرج
بله همونه، لبنانی زیاد گشاد نیست و برای افراد توپر مناسب نیست بنظرم ولی بحرینی نه 

اهان آره میدونستم ها،یادم می‌ره،اره منم لبنانی دوست دارم،دوتا لبنانی دارم،یکی کرپ برای استفاده معمولی یکی کن کن برای عید امسال و مجلس

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چادر ساده و معمولی از همه با وقار تر و سنگین تره

نه بابا،ما چادری ها هم دل داریم خب چیه همش یه مدل

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من اتفاقا حسنا میپوشیدم اطرافیانم خوششون نیومد خجالت چرا؟

فکر میکنم یکم خودنمایی داره سایز کمر و سینه مشخص میشه

اهان آره میدونستم ها،یادم می‌ره،اره منم لبنانی دوست دارم،دوتا لبنانی دارم،یکی کرپ برای استفاده معمول ...

پیش میاد😅

من لبنانی داشتم احساس خفه بودن میکردم دادم عمه ام

ولی چادر قشنگیه😍

💚🌱 
سعی کن چادر که میخری پارچه ش نگین اینا نداشته باشه ساده خیلی شیکه عربی جده بگیر من همه مدل سر کردم ا ...

عربی جده چه فرقی با عربی داره؟