2777
2789
عنوان

خواهرم‌میخاد وامش بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 39 پست
توخودتو درگیر نکن شوهرت میدونه داره چیکار کنه

میترسم. من خواستم شوهرم‌خودش بگیره تنهایی. ۲۰۰ تومنو . ک بزیم خونه رهن کنیم.بخدا خسته شدم.گفتم ب اونی ک ظامن‌میاره بگو ده میدی بهش درسته؟ قبول میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما منم میخوام وام فرزند آوری و بفروشم 60میلیونه وامه چقدر ازم میخرن؟

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چجوری؟همکارش باید سفته و وکالت نامه تضمین کنه؟

هر دو طرف برین اون جای که وکالت نامه تضمین میکنن خودشون بلدن ما چندسال پیش وامون فروختیم این کارو کردیم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

چجوری؟همکارش باید سفته و وکالت نامه تضمین کنه؟

ببین خودهمکارهمسرت که ضامن نیست نده هم پاش گیرنیست اون ضامن اشناشه نده ازاشناش برمیدارن میادسراغ خواهرت چراوامو ندادی اون ضامن خواهرته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حیفه چرا میفزوشی؟؟؟

ضامن ندارم وگرنه خودمم خیلی وام و نیاز دارم کلی هم صبر کردم تا در اومد ولی ضامن پیدا نمیشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
حیفه چرا میفزوشی؟؟؟

اگه اینسری نگیرم دوباره ثبت نام کنم بازم به نامم در میاد؟

ضامن ندارم وگرنه خودمم خیلی وام و نیاز دارم کلی هم صبر کردم تا در اومد ولی ضامن پیدا نمیشه 

من جات بودم بازم میگشتم همچین وامی گیر کسی نمیاد قرض الحسنه و مفت...فوقش به یه نفر شیرینی بدین

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

چرا اینطوری راهنماییش میکنین اخه 

من داداشم وام گرفته بود ب اسم خودش بعد هم فروخته بود ب ی اقای نامردی، طرف خودش ضامن هم آورده بود، نمیدونم اشنا بوده با با بانک یا هر چیز دیگه ای .......

ی دونه قسط هم ندادن ...

ضامن ها هم بی اعتبار.

چن سال برادر من درگیر بود خدا خیرش نده ب حق علی