2777
2789

.

.

ازتون کمک میخوام چون میدونم عجله دارید همه چیز رو توی پست اول میگم بعد نظرتون رو بگید

من افسردگی شدید دارم ی روز خوبم ی روز بد دوتا بچه دارم و کلی مسئولیت خونه داری و خیلی کارهای بیرون و ماشین و... چون شیر میدم نمیتونم دارو بخورم تا حدودی با داروهای گیاهی و قلیون از نوع برازجونی که میدونم ضرر داره خودم رو سرپا نگاه داشتم و تا حدودی اعصابم و افسردگیم رو کنترل میکنم 

تا چند روز پیش ک شوهرم اومد گفت قلیون زشته برا تو برای پیرزنهاست این مدلش نکش دیگه گفتم 

باشه

البته من حداکثر شبی یکبار و حداقل یک شب در میون گاهی دو شب درمیون میکشیدم مگر اینکه با دوستای قلیونیم باشم با اونا دو تا قلیون...

حالم رو خوب میکرد یجورایی تخلیه حال بدم و خستگی و مسئولیتم بود چون تفریح درستی هم ندارم گفتم تا با دارو درمان نشدم استفاده کنم

خلاصه گفتم باشه نکشیدم ولی الان که 5 روز میگذره با اینکه خودمم دلم نمیخواد دوباره بکشم شدید افسرده شدم و حالم بده به هیچ کاری نمیتونم برسم داغونم و همینطور بچه هام طفلی ها گناه دارن افسردگیم شدت گرفته جوری که توان راه رفتن روی پامو ندارم بدنم بیجونه و فوق العاده پرخور شدم...

شوهرم تفریح خودشو داره اصلا منو درک نمیکنه و حالش خوبه 

بنظرتون من چیکار کنم شما جای من بودید چ تصمیمی میگرفتید 

در ضمن کسی رو ندارم از بچه هام مراقبت کنه یا کمکم کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی  فقط اون میحرفه من فقط میگوشم 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
. . ازتون کمک میخوام چون میدونم عجله دارید همه چیز رو توی پست اول میگم بعد نظرتون رو بگید من افسر ...

سرترالین برای مادر های شیرده و باردار تجویز میشه برو بگیر از دکتر

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

دوست عزیز دود از هرنوع که باشه در زمان بارداری و شیردهی ممنوعه،و علاوه براین سلامتی خودتونو به مخاطره میندازه...

نظر من اینه با مشورت پزشک اطفال به طفلتون شیرخشک بدین و برای درمان خودتون به روانپزشک مراجعه کنید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

داروهایی هست که مصرفش موقع شیردهی منعی نداره. به نظرم حتما برو دکتر تا بتونی اوضاع رو به کمک دارو مدیریت کنی. خود اون قلیون کلی عوارض داره.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
2790
2778
2791
2779
2792