2777
2789
من امشب برای کمک به یکی از فامیلا مجبور بودم پیشش باشم اما قرار بود تا ساعت یازده دوازده شب بمونم بع ...

اون الان خواب هفت پادشاهومیبینه خواهرجان

فکرکردی همه مثل مازنانگران میشن،الان مابودیم هی کجایی نگرانتم

ببخشیدهمشون دایورتی ان همشون زنودایورت کرون

به نظرتون امروز برم خونه یا برم خونه مامانم که یادش بیاد زنی داره ؟ یا برم خونه ی خودم ؟؟ چه جوری به ...

بنظرمن بروخونه خودت بهانه دستش نده اونم طلب کارشه بگه اره بیهیال زندگی شدی اومدی خونه بابات

همه مرداطلب کارن

ولی بیمحلی کن بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون الان خواب هفت پادشاهومیبینه خواهرجان فکرکردی همه مثل مازنانگران میشن،الان مابودیم هی کجایی نگرا ...

میدونی تا حالا خوب بود جدیدا اینجوری شده ... ناراحتم میکنه و اصلا به روی خودشم نمیاره ... چون قبلا خوب بود الان اذیت میشم که چرا اینجوری شده 😭😭😭

اخر شبی چهارصد بار صدام کرد سه تا لیوان نوشابه براش اوردم موقع خواب خورد میگه توش پر یخ باشه😂

ول کن بابابفکرخودت باش بنده خدابقران اگه خودت مریض شی یه لیوان اب اگه دستت بدن،تازه انگم میزنن همش مریضی

میدونی تا حالا خوب بود جدیدا اینجوری شده ... ناراحتم میکنه و اصلا به روی خودشم نمیاره ... چون قبلا خ ...

توام‌مثل خودش رفتارکن ببین عکس العملش چیه اگه جیزی گفت بگو دارم مثل خودت رفتارمیکنم

میدونی تا حالا خوب بود جدیدا اینجوری شده ... ناراحتم میکنه و اصلا به روی خودشم نمیاره ... چون قبلا خ ...

دم عیده باید پول خرج کنن یا کابل میگیرن یا حالشون بده😂

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊

به خدا که من اگرشوهرم تو این ۱۱ سال نبود نابود شده بودم از سر عشق ازدواج نکردیم همینجوری بین خانواده ولی بزرگ ترین سایه و تکیه گاهمه دعا کنید بمونه برام مردم وقتی بهش گفتم یک نفر دیگر دوست دارم گفت عب نداره مجرد بودی الان مهمه و من جوری رفتارمیکنم که منو از زندگیت بیشتر بخوای و همینم شدبخاطر همین شوهرم هرکی میگه شوهر بده دلم میلرزه میگم نه شوهرتکه دیوانه وار عاشقمه ۱۱ ساله با ۲ بچه آمل هر روز شب مثل نامزدهای تازه ایم پر میکشیم برای هم

خانماتجربه ثابت کرده هرچقدبه فکرخودتون باشینو به شوهرنچسبیدهمچین شوهره عاشقت میشه که نگو

یه نمونش زن عموی خودم میره میچرخه توخونه بگی نگی کارمیکنه عموم انقددوسش داره یعنی زندگیودایورت کرده عین خیالش نیس خونه داشتن الان مستاجرن