2777
2789
عنوان

غذای تالار

796 بازدید | 26 پست

بچه ها یه سوال غذای تالار که اضافه میمونه تو عروسی رو خانواده پسر می‌بره یا نصف میکنن بین خانواده عروس.من عروسیم پول تالار شوهرم خودش داد یعنی پول مهمونا بود که داد .ولی مادرشوهرم حتی یه میوه یا یدونه از غذاهارو به خانوادم نداد همه رو بین خواهراش و جاریاش پخش کرده بود حتی غذای فردای عروسیمونم یه وعده کباب و جوجه داد شبش شام درست کردم در صورتیکه ماله شوهرم بود

تمام جوجه ها و غذارو فریز کرده بود پاگشام کرد آورد جلومون بعد یه هفته همونارو.هیچی بهمون نداد همه رو بین فامیلاش پخش کردمادر پدرم شب عروسی سرشون شلوغه بود غذا نخورده بودن بنده خداها غذای عروسی منو نخوردن اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مال شوهرت بوده میشه همون خانواده ش 

مام برا شام عروسی رو چون پدرم هزینه هارو داده بود فرداش همونو ناهار دادیم به اقوام نزدیک

البته برا خانواده عروسم بردیم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

طرف پسرمیبره بعداگه بخوان به طرف عروس میدن نخوان هم هیچی بستگی به معرفتشون داره😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خب مال شوهرت بوده میشه همون خانواده ش  مام برا شام عروسی رو چون پدرم هزینه هارو داده بود فرداش ...

ماله شوهرم یعنی ماله منو اون نه خانوادش .فامیلای ماهم کلی پول آورده بودن 

معمولا بین خانواده عروس داماد تقسیم میشه از میوه و شیرینی و دستمال کاغذی و نون بگیر تا شام عروسی سالاد نوشابه هرچی که مونده باشه

طرف ما که اینجورین خانواده داماد برای ورود عروس گوسفند که قربونی میکنن نصف گوسفند برا خانواده عروس میفرستن و جیگرم برا عروس روز بعدش کباب میکنن

حتما بهشون بفهمون که فهمیدی کارشون زشت بوده

ماله شوهرم یعنی ماله منو اون نه خانوادش .فامیلای ماهم کلی پول آورده بودن 

خب یا رسمشون نبوده یا شعورشون نرسیده 

بیخیال

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

والا ما هر کی رو دیدم داده به خانواده عروس

اره میگم که بستگی به معرفتشون داره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

به کسی میرسه که خرج عروسی و داده به نظرم 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
معمولا بین خانواده عروس داماد تقسیم میشه از میوه و شیرینی و دستمال کاغذی و نون بگیر تا شام عروسی سال ...

گوسفند که نبریدن .یه تیکه نون هم ندادن به خانوادم