2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 75 پست
من که حتی نیم گرم طلا هم ندارم چی بگم

خب خیلیا با وجود این گرونیا هیچی طلا ندارن ک هیچ نه خونه دارن نه ماشین خیلیا حتی غذای درست واسه خوردن ندارن ب نظر من هرچی ک داریم فقط باید بگیم خدایا شکرت و ب پایینتر از خودمون فکر کنیم ک چقدر زندگیای سخت تر هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه طلاهامو پاي قرض دادم الان دوتا گوشواره سبك دارم و حلقه هامون اونم اگه جايي گير كرديم قطعا حساب ميكنم روشون. هيچ وقت كادو طلا گيرم نيومد منم همسنتم اما هيچ وقت هم توقع طلا نداشتم. نميگم دوس ندارم ها نه اتفاقا هر وقت از پيش طلا فروشي رد ميشيم با ذوق نگاه ميكنم شوهرمم ميگه انشأالله پول دستم اومد بهترينو برات ميخرم منم ميخندم ولي ميدونم تو اين گروني هر كسي توان خريد طلا رو نداره در ضمن خيلي خوبه كه شوهرت به جاي تجملات فكر ايندته تو هم پز بده بگو من خونه ماشين به ناممه شوهرم كل داراييش به ناممه خونه كه ارزشش طلا بيشتره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
به نظرت دارم شوخی میکنم ؟ 

والا باورم نمیشه یه نفر اینقدر روک حسادتاشو ب زبون بیاره 

البته آدم حسود زیاد هستن اطرافم ولی یه نصیحت دوستانه عزیزم کسایی دنبال چشمو هم چشمی هستن ب هیجا نمیرسن هروز هم پوستشون از حسادت داغونتر میشه و از ریخت میفتن

ب داشته هات افتخار کنو خوش باش 

والا باورم نمیشه یه نفر اینقدر روک حسادتاشو ب زبون بیاره  البته آدم حسود زیاد هستن اطرافم ولی ...

والا عمه من به سوسک تو دستشویی هم حسادت میکنه ولی زندگیش از همه بهتر یه رستوران ۲ نفری میره ۳ ملیون خرجش میشه برای پسرش یه تولد میگیره ۱۵ تومن خرج میکنه که همه بهش بگن چه ادم با کلاسی و ... کلی زندگی همه به هم ریخته نامزدی قبلی من و ... تا یه سالم بگم کمه ولی خدا بهش بچه و همه چی داده 

والا باورم نمیشه یه نفر اینقدر روک حسادتاشو ب زبون بیاره  البته آدم حسود زیاد هستن اطرافم ولی ...

یه چیزیم بگم اصلا هیچی نداشت شوهر کرد شوهرش داییم بود حتی پول خواستگاری رفتنش رو هم قرض گرفت الان هم فقط چسبیده به زنش مامان منم فحش میدن با پدرم با اینکه اینهمه کمکشون کردیم پس اون باید چیکار کنه ؟ 

والا عمه من به سوسک تو دستشویی هم حسادت میکنه ولی زندگیش از همه بهتر یه رستوران ۲ نفری میره ۳ ملیون ...

اگ شما خرج کردن رو خوشبختی و آرامش میدونی ک خب هیچ وگرنه خوشبختی فقط پول خرج کردنو پز دادن ب دیگران نیس اینجور آدما هیچ لذتی از زندگیشون نمیبرن همه کاراشون فقط برا جلو چشم بقیس هیچوقتم چشمشون سیر نمیشه همش حرص زندگی بقیه رو میزنن منظورم از ب جایی نرسیدن پولدار شدن نبود منظورم آرامش بود ک اینجور آدما ندارن تا آخر عمرشون

یه چیزیم بگم اصلا هیچی نداشت شوهر کرد شوهرش داییم بود حتی پول خواستگاری رفتنش رو هم قرض گرفت الان هم ...

ب نظرت کار درستی کرده؟ زن عموهای من همشون همینجورین ظاهراً آدمای پولدارو خوشبختی ان ولی کافیه با یکی جنگشون بشه اونوقته ک زندگی نکبتشون جلو همه رو میشه هیچوقت ظاهر زندگی دیگرانو نبین

اخ ک از حسادت متنفرررررم من هرچیزی ک دل خودم بخاد میخرم هرچیزی ک توان شوهرم برسه زندگیمو جوری چیدم ک خودم دوس داشته باشم نه نیگا میکنم کی چی داره نه از سلیقه بقیه تقلید میکنم خیلیم حس خوبی دارم ب زندگیم