2777
2789
عنوان

واقعیت عجیب

140 بازدید | 6 پست

میشه اگر بیدارید نظرتون رو درباره پست قبلیم  بگید .زنی که ناامید است برای اینکه همسرش ازش بچه می‌خواد ولی بچه دار نمی‌شه.همه روش‌ها رو میره ولی جواب نمیده .از اون طرف زنی که سابقه ازدواج داره میاد و هووی این میشه بعد به فاصله کمتر از دوماه هر دو حامله میشوند و بچه دار می‌شوند.من نمی‌دونم معجزه است یا چی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم

میگم شنیدم زمانی که به کسی شوک وارد میشه یا غمگین میشه به نوعی حیات و زندگیش به خطر میوفته(چه خطر واقعی چه خطر روانی) احتمال باردار شدنش بالا میره

من اینو شنیدم واقعیت نمیدونم چقدر درسته

میگن جایی که زن دلش بشکنه و ناامید بشه باردار میشه 

نمی دونم‌این اقواممون همه جا رفت،زیارتگاه و دکترو....ولی نتجه نگرفت،وقتی یک زنه دیگه اومد زندگیش اینم حامله شد و ماشالله یک دونه بچه هم داره

میگم شنیدم زمانی که به کسی شوک وارد میشه یا غمگین میشه به نوعی حیات و زندگیش به خطر میوفته(چه خطر وا ...

نمی‌دونم ولی این اقواممون ۱۸ سال بود حسرت بچه رو داشت که وقتی زن جدیدش اومد اینم بچه دار شد