2777
2789
عنوان

یه سوال .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست
آره عزیزم دنیا دنیای زور گفتنه  دیگه مظلومیت و حیا و مراعات کردن طرفدار نداره

اره بخدا ولی متاسفانه هرکارمیکنم براکسی ک دوسش دارم اینطورنیستم براکسی ک دوسش ندارم اینطورم و بیشترمجذوب میشه

خدایاشکرت...❤️

یه جوری رفتار می‌کنه که بهش سلام بدم ده تا اخلاق زشت ازش میبینم 

شما بالاخره یه جا هستید

شما برااینکه خدا رو خوشحال کنی سلام بده

نتیجه ش رو میبینی انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وضعیت زندیگم فعلا به هردوشون شک کردم هم عادل بودن خدا هم وقوع قیامت

هر کس نتیجه اعمالش رو میبینه اما لزوما قرار نیست ما متوجهش بشیم حتی خود اون طرف هم شاید نفهمه چرا زندگیش یا حال روحیش این جوریه. 

خوبی کنی یا بدی، همه چیز در نهایت بین توست و خدا  

شما بالاخره یه جا هستید شما برااینکه خدا رو خوشحال کنی سلام بده نتیجه ش رو میبینی انشاءالله 

میدونی گاهی اوقات فک میکنم کل آدما دنیا هم بیان با سیاست اون نمیتونن مقابله کنن.. من که باهاش قهرم این بلا را سرم میاره ... آشتی باشم ببین چیکار میکنه

هر کس نتیجه اعمالش رو میبینه اما لزوما قرار نیست ما متوجهش بشیم حتی خود اون طرف هم شاید نفهمه چرا زن ...

اره خوب این درسته . ولی انصافا نیست من تو این سن از این آدم انقد زخم بخورم و کارم به دکتر اعصاب و... بکشه

میدونی گاهی اوقات فک میکنم کل آدما دنیا هم بیان با سیاست اون نمیتونن مقابله کنن.. من که باهاش قهرم ا ...

اتفاقا شما با آگاهی به این موضوع 

سعی کن اثر خوب روش بذار 

بچه نباش 

قهر و ناز 

ولی خوب اگه می بینی او رو شما تأثیر میذاره 

دور شو 

ولی خودتو سیاست داشته باش دشمن برا خودت درست نکن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اتفاقا شما با آگاهی به این موضوع  سعی کن اثر خوب روش بذار  بچه نباش  قهر و ناز&nbs ...

نمیشه کاریش کرد ... نمیتونم دور بشم وقتی باهاش تو یه خونه ام نمیتونم برم غذا بردارم بخورم چون ممکنه تو آشپزخونه بهش برخورد کنم ... نمیتونم برم حموم چون همیشه لباس های نحسش اونجاست ... نمیتونم صبح بخوابم چون همش سروصدا راه میندازه که نتونم بخوابم ... نمیتونم درس بخونم چون یو آی بی رو میزنم به تلویزیون اینجا عروسی راه میندازه ... خودشم هر روز همین وضعه عوض نمیشه .... من هیچ کاری نمیتونم انجام بدم برای خودم ... فقط سوختن قلب خودم و نابودی خودم رو تماشا میکنم