2777
2789
عنوان

بچه جیغ جیغو

227 بازدید | 19 پست

مامانا بیاید بگید با پسر بچه ای که واسه هرچیزی جیغ میزنه و گریه میکنه چیکار کنم...نگید حتما با گریه وسیله بهش دادی چون اصلا اینکارو نمیکنم همیشه بهش میگم اگر چیزی رو میخوای اول باید گریه نکنی...

بعد اینکه انقدر صداشو شنیدم مشکل اعصاب گرفتم قبلا خیلی اروم بودم الان یهو عصبی میشم خودمو میزنم یا با نهایت صدام داد میکشم میگم بس کن چجوری خودمو کنترل کنم خسته شدم از این وضعیت دوست ندارم ادامه داشته باشه بچم بدتر عصبی میشه بزرگ شه به مشکل میخوره😭 

پیشنهاد بدید واسه کنترل اعصابم و اینکه در برابر جیغ و گریه هاش چه واکنشی داشته باشم

زل بزن به دیوار

دو بار که این حرکت رو ازت ببینه ، دیگه جیغ نمیزنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچگی همینجوری بودم با انواع واکنش هام مواجه شدم الان ک الانه همین جوریم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

هدفون بزار ولی بشین جلوش که مراقبش باشی💔😁😁😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

این پست خانم دکتر رو بخونید جواب همه سوال هاتون هست

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

والا منم دوتا پسر دارم ناراحتی اعصاب گرفتم 

از بس این دوتا به هم میفتن 

یا پسر کوچیکم میشینه چند ساعت پای تلویزیون و صدای تی وی رو بلند میکنه 

دیگه واقعا اعصاب برام نمونده .

دیشب نبودن اینقدر خونمون سکوت بود خیلی احتیاج دارم به آرامش

ما تو آشنامون اینطوری داشتیم  اول مامانش برد دکتر که ببینه از چیه مشکل بعداً سعی میکردن اصلا ...

چه سخت واقعا سخته کاری کنی بچه نارحت نشه 

پسر من بیشترین چیزی که میخواد اینه که من مداااااام تو بغلش باشم ...سه سالشه همش میگه بیا بغلم