2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ک برای من همه کسی ، منو به حال خود رها نکن آقا جان 💚

گفته بودم ک دگر عشق نخواهم ورزید

روضه خوان گفت ( حسین ) توبه‌ی من به هم ریخت 💚

تعمیر دل فقط اونجا که دستتو میذاری رو قلبت

و میگی صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین 💚🥲

تعریف من از عشق همان بود که گفتم

دربند کسی باش که دربند حسین است 💚

جانم به فدایت آقا جان 💚

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 💚

حسین همون دوربرگردونیِ ک وقتی از همه عالم و آدم میبُریم

برمون میگردونه به زندگی 💚

عشق یعنی به تو رسیدن ، یعنی نفس کشیدن تو خاک سرزمینت 💚🥲

آقا جان سرم فدای سرت عیدی منم بده 💚🥲

سلام اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم اللهم 

حاجاتتون رواان شاالله الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

شادی روح همه رفتگان اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

اربابم تولدت مبارک یعنی میشه یروز بین الحرمین باشم

ان شاءالله به زودی الهی آمین 

اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

۱۶۴۰ شماره حرم آقاامام حسین ع 

التماس دعا

قربونت عزیزم ♥️

فدات شم💚💚