2777
2789
عنوان

کار در منزل

1370 بازدید | 8 پست

دنبال کار در منزل بودم تو دیوار یکی پیشنهاد کار در منزل داد گفت بسته بندی زرشک گفت فردا زنگ میزنم توضیح میدم بعد من تو نت سرچ کردم خیلیا سرشون کلاه گذاشته بودن اول گفته بودن که یه مقدار پول باید واریز کنن  حالا استرس گرفتم گفتم نکنه اینم اینطوری باشه کسی اگه تجربه داره بگه لطفا

اره اگه پول خواست قبول نکن ریسکه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار در منزل آنلاین اگه تمایل دارید شرکت ما طرح جذب نیرو داره . ثبت نام رایگان و بدون گذاشتن سرمایه اولیه

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
میشه توضیح بدی...میخوام اینکارو

شرایط خاصی نداره. شاغل و خانه دار هم فرقی ندارد ‌.اتفاقا تو تیممون خانه دار و  خیلی پزشک و معلم و .... داریم که دارن باهامون همکاری میکنن.فقط افراد بالای 18 سال واجد شرایط هستن.توضیح در مورد کار و معارفه به عهده ی کارشناس شرکت که خانم ودوستم هستن انجام میشه به صورت تصویری تو برنامه ی میت . پرستیژ کاریمون اداری و باید با مقنعه حضور داشته باشید در جلسه معارفه به کار 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

به چند نیروی آقا وخانم از سراسر ایران نیازمندیم 

دارای حقوق ثابت + پاداش و هزینه اینترنت ماهانه ۴۰ هزارتومن 

دارای پشتیبانی

بااینکار راحت میتونید روزی ۶۰۰هزار تومن درآمد کسب کنید

جهت اطلاعات بیشتر پیام دهید.

ساعت کاری دست خودتون هست هرماه پورسانت داده میشه و اگه اضافه کار کنید دستمزد بیشتر میشه +۴۰ هزار تومان هزینه اینترنتتون که هرماه بهتون واریز میشه❤️🌹

🆔️:@kar_maja

فقط در تلگرام یاروبیکا پیام دهید در غیر اینصورت پاسخ داده نمی شود 🌹