2777
2789
عنوان

بوی بد دهانم بعد از پونزده سال با این روش،ازبین رفت🌺🙃خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 114698 بازدید | 261 پست
معده ام بود خلط پشت گلو بود حتی سینوزیت هم بود فکرشو کن همشون باهم درمان شدن الان بشدت خلط پشت گ ...

عزیزم دقیقا دهنت چه بویی میداد

منم این مشکل دارم خیلی بهداشت و رعایت میکنم

ولی با عرض معذرت دهنم بوی مدفوع میده😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
عزیزم دقیقا دهنت چه بویی میداد منم این مشکل دارم خیلی بهداشت و رعایت میکنم ولی با عرض معذرت دهنم ب ...

گلم منم دقیقا مشکلم همینه بود مدفوع میده زبونمم سفید و بار میگیره تمیزش میکنم یه ساعت بعدش باز بومیگیره کلن مخطل میکنه زندگی ادم ب دلم مونه واقعا توجمع زنونه حرف بزنم کلن از حلق ب پایینه 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
گلم منم دقیقا مشکلم همینه بود مدفوع میده زبونمم سفید و بار میگیره تمیزش میکنم یه ساعت بعدش باز بومیگ ...

سلام عزیز 

شما تونستی مشکلتو حل کنی ،؟

من عسل و سیاهدونهوخوردم تاثیر ندیدم واقا😩😩😩

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
2804
سلام عزیز  شما تونستی مشکلتو حل کنی ،؟ من عسل و سیاهدونهوخوردم تاثیر ندیدم واقا😩😩😩

سلام مهربونم 

منم خوردم فایده نداشت 

واقعا منم دیگه خسته شدم دکتر رفتی

من شیر میدم بچم یک سالشم نشده ی دکتر داریم تو شهر تشخیصش خوبه خیلی دلم میخواد برم پیشش ولی هیشکی ندارم بچمو نگه دارن دست تنهام 

شما رفتی؟

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
2805
من شیر میدم بچم یک سالشم نشده ی دکتر داریم تو شهر تشخیصش خوبه خیلی دلم میخواد برم پیشش ولی هیشکی ندا ...

من برامعدم رفتم قرص داد فقط ولی دکتر دیگه نرفتم

فکرشو کن چقد زجر میکشیدم باخودم گفتم حتی اگه سرطان معده بگیرم بازم ادکلنو بخورم⁦☹️⁩ خجالت میکشیدم ج ...

🤦🏿ادکلن میخوردی.خواهر منم خیلی زجر میکشه از بوی دهان از کوچیکی داشت هیچوقت خوب نشد انگار مادرزادیه.اینو خیلی بهش گفتن هنوز امتحان نکرده خواهرم خیلی خوشگله اما دهنش نمی‌دونم چرا همیشه بو میده من بهش میگم برو غذا بخور خوب بشی میگه بخدا تا خر خره غذا خوردم.اما خودش همیشه کم خوراکه

2801