2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در صورت استقلال مالی دختر و گرفتن حق طلاق و خروج از کشور و اشتغال مهریه مهم نیست در غیر اینصورت مهمه ...

یعنی نقش بازدارندگی داره نسبت به سو استفاده کردن مردها حالا اگه مشکل از خانم بود چی

پدر مادرتون مخالفت نکردن ؟لابد همدیگرو میشناختین

نه مخالفتی نداشتن

یه دلیلش هم خواهرم بود که دوبار جدا شد

یکبار مهریه ۱۴ تا بود بار دوم ۷۰۰ تا

هردو هم یه سکه هم نگرفت همیشه میگه زندگی که دلت نباشه و نخوای ادامه بدی میلیارد هم بهت بدن نمیتونی به زور بمونی

من اعتقادی به مهریه ندارم واگر روزی دختر ازدواج بکنه فقط میخوام حق طلاق به دخترم بده

این باز یه کم معقوله ولی خب میگن خانمها احساسی هستن و احساسی تصمیم میگیرن که شاید عواقب داشته باشه

وا از کجات درآوردی؟! اینهمه آدمی که مهریه ی بالا دارن کین پس

من اونطوری شنیدم که قانونیش ۱۱۰ تاهست مگر اینکه مردتوانایی مالی داشته باشه. منظوذم اینه که اولش میگن که ۵۰۰ تا یا ۶۰۰ تا ولی موقع مهریه دادن بیشتر از ۱۰۰ و خرده ای قبول نمیکنه قانون مگر ابنکه توانایی مالی داشته باشه

نه مخالفتی نداشتن یه دلیلش هم خواهرم بود که دوبار جدا شد یکبار مهریه ۱۴ تا بود بار دوم ۷۰۰ تا هرد ...

نظر شما متینه ولی خیلیا این دیدگاهو ندارن به عنوان ابزار انتقام ازش استفاده میکنن

یعنی نقش بازدارندگی داره نسبت به سو استفاده کردن مردها حالا اگه مشکل از خانم بود چی

خانم با گرفتن حق و حقوقی مثل اشتغال و تحصیل و خروج از کشور و طلاق و … از نظر قانونی تازه حقش با اقا برابر میشه کع گفتم در این صورت مهریه مهم نیست و وجدانی نباید بالا باشه نهایتا ۱۴ سکه.

اگر هم حق و حقوق رو‌ نگیره و مهریه بالا بگیره در برابر اقا حق و حقوقی نداره و تنها داراییش همون مهریه هست که عملا هم رو هواست و اگر مشکل از خانوم باشه باید دید فقط ایشون مهریه داره و حقوق دیگه ازش سلب شده

نظر شما متینه ولی خیلیا این دیدگاهو ندارن به عنوان ابزار انتقام ازش استفاده میکنن

ما کلا شان خانوادگیمون اینجوری نیست

من همین الان هم بخوام جدا بشم همسرمم داشته باشه مهریه ای نمیگیرم

ولی برای خانمی که پشتوانه مالی نداره صد در صد مهریه لازمه به دلایل خیلی زیاد