2777
2789
عنوان

شکر

56 بازدید | 8 پست

از زندگی تون بخاطر خیلی جیزا لذت ببرین 

وقتی شکرگزار باشی نتیجه میگیری 

🥀

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رو شکرت که امروز گواهی نامه ثبت نام کردم 😍

خدایا شکرت که خیاطی یاد گرفتم 😍

خدا یا شکرت که ارایشگری یاد گرفتم 😍

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
خدا رو شکرت که امروز گواهی نامه ثبت نام کردم 😍 خدایا شکرت که خیاطی یاد گرفتم 😍 خدا یا شکرت که ار ...

تو معرکه ای دختر😍😍😍 موفق

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
تو معرکه ای دختر😍😍😍 موفق

😍😍😍 احساس میکنم‌بخاطر شکر گزاری هامه که خدا راهشو برام باز کرد کم کم 

اصلا باورم نمیشه 🥺🥺 خدایا شکرت

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
😍😍😍 احساس میکنم‌بخاطر شکر گزاری هامه که خدا راهشو برام باز کرد یهویی اصلا باورم نمیشه 🥺🥺 خدایا ...

پیشرف میکنی ب مرور . فکرات هم مثبت کن😋