2777
2789
عنوان

کی کتاب نور درتاریکی رو خونده🥺❤

582 بازدید | 12 پست

اثر حامد تهماسبی

کسی داره بفروشه از خود پیج میخاستم بخرم الان فروش نداره🥺 شما خوندید خوب بود از متنی یا جمله ای ازش در خاطرتون هس ک خوشتون اومده برام کامنت کنید❤🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر شما کتاب شو گیر آوردی ؟ اگر داری من ازت میخرم

سلام عزیزم من پیجشونو دنبال میکنم امروز ی پست گذاشتن pdfکردن کتابو شرایط خریدش هست من خ دوست داشتم بخونمش امروز موفق شدم بدست بیارم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام عزیزم من پیجشونو دنبال میکنم امروز ی پست گذاشتن pdfکردن کتابو شرایط خریدش هست من خ دوست داشتم ب ...

سلام عزیزم من این کتاب و از پیج ش می‌خوام بخرم ولی قبلش گفتم از شما بپرسم ارزش خریدن داره؟ تاثیری توو زندگیتون داشته؟

سلام عزیزم من این کتاب و از پیج ش می‌خوام بخرم ولی قبلش گفتم از شما بپرسم ارزش خریدن داره؟ تاثیری تو ...

سلام عزیزم 

کتابش نیست بصورت فایل pdf شده قابل دسترسه و ی مبلغی ب حساب خودشون ب اسم اقای حامد طهماسبی واریز میکنید هر مبلغی ک خواستید در توانتونه حتی ۱۰۰۰تومن براتون میفرسن تو واتس اپ و ایتا پیجشون هم هست توی پستشون شمارشونم گذاشتن 

دررابطه با سوال بعدی عزیزم باید بگم ک این مربوط میشه به شخص شما ،من بشخصا یسری عقاید دارم شما یسری دیگه ک متفاوته من درکنار این کتاب بسیار پادکست های انرژی از استاد های بزرگ درمانگر انرژی و خداشناسی رو گوش میدم و خیلی رو خودم کار کردم ک انسان بهتری باشم و روحمو از الودگی های دنیایی پاک کنم و بخدا نزدیک تر بشم ،موفق هم شدم و تاثیرشگرف این تغییری ک توی خودم دادمو دارم توی زندگیم میبینم ارامشی دارم ک توصیف نشدنی حال خوب و پراز عشق و شادی و امید درونم زنده شده و هروز شاهد رد خدا توی لحظه لحظم هستم سادت بگم جوری شده ک من نمازمو با عشق میخونم تک تک اعضای بدنم دارن عبادت میکنن خدارو درصورتی ک قبلا هول هولی فقط سریع میخوندم میگم ک باید تلاش کنی ک تو خودت تغییر ایجاد کنی تا روال زندگیت قشنگ بشه و بشخص خودتون برمیگرده من ک نتیجه گرفتم هم از سرگذشتش هم از پادکست ها میتونی امتحان کنی ،و اینکه استاد درمانگر خیلی هست باید ببینی کدوم بدلت میشینه من بشخصا استاد محمد عرشیانفر بدلم نشست و خیلی مسیرم با راهنمایی هاش زیباتر شد 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام عزیزم  کتابش نیست بصورت فایل pdf شده قابل دسترسه و ی مبلغی ب حساب خودشون ب اسم اقای حامد ...

از اینکه وقت گذاشتین برای جواب سوالم متشکرم، خیلی قشنگ توضیح دادین، کلی انرژی مثبت گرفتم، ممنونم گلم❤ 

منم خیلی دلم میخواد روحمو پاکسازی کنم، شهودمو تقویت کنم و همیشه به خدا وصل باشم ولی هنوزم خیلی سردرگمم. 

از پیج آقای عرشیانفر هم بعضی ویدئوهاشونو دیدم خیلی تاثیرگذار بود ولی نمی‌دونم چرا بازم احساس خلا میکنم، دنبال پیج، کتاب، استاد یا مطالبی ام ک خدا رو خیلی واضح تر درک کنم و خودمو راحت تر بتونم تغییر بدم

از اینکه وقت گذاشتین برای جواب سوالم متشکرم، خیلی قشنگ توضیح دادین، کلی انرژی مثبت گرفتم، ممنونم گلم ...

خواهش میکنم گلم 

قطعا میتونی فقط با کمک خودت خودت بخودت کمک کن تا بتونی ب جایی برسی ک تو دلت کینه نفرت غم غصه شبهه همه رو دور بریزی میتونی من رسیدم راحت نیست ولی شدنیه خیلی میخواد هی بخودت تلنگر بزنی ک حواست باشه ب حرفت چشمت رفتارت گفتارت ولی بعداز یمدت عادتمیشن برات 

احساس خلا بخاطر نشناختن وجود با ارزش خودته حالا ک صحبت هاشو گوش دادی میتونی کتاب نور رو  راحت تر هضم کنی