2777
2789
عنوان

شکم درد دارم

196 بازدید | 10 پست

سلام بچها،پسرم 

بچها زور میزنم یا چیز سنگینی بلند میکنم یا با دوستام کشتی میگیرم شکمم قسمت بالای ناف تا زیر دنده ها میاد جلو، شکم درد میگیرم، حالت تهوع و سردرد و سرگیجه و بیحالی شدید هم دارم،لاغری ناگهانی داشتم، زیر دنده هامو فشار میدم یچیزی حس میکنم جابجا میشه ولی نمیدونم چطوری به دکتر بگم متوجه بشه، بنظرتون مشکل از کجاست؟

فتق اپی گاستر یا هیاتال نیست؟

اره امکانش هست برو پیش متخصص جراح عمومی

رفتم بهش گفتم، ولی میشناسی متخصصارو حرف حرفه خودشونه،خودش احتمال داده از معده باشه،برام اندوسکپی نوشت،حالا نمیدونم اگه فتق داشته باشم از اندوسکپی هم مشخص میشه یا نه¿¡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم بهش گفتم، ولی میشناسی متخصصارو حرف حرفه خودشونه،خودش احتمال داده از معده باشه،برام اندوسکپی نوش ...

خب متخصص بیشتر میدونه چون الان حالت تهوع استفراغ با فتق جور نمیاد مگه قسمتی از رودت توی کیسه فتق گیر کنه باعث بشه رودت انسداد پیدا کنه که اینا معمولا یبوست دارن یا اصلا دفع ندارن حالت تهوع دارن غذا نمیتونن بخورن لاغر میشن برو اندوسکوپی بشو اول چون درد معده حتی تا قلب هم کشیده میشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب متخصص بیشتر میدونه چون الان حالت تهوع استفراغ با فتق جور نمیاد مگه قسمتی از رودت توی کیسه فتق گیر ...

چند ماه پیش هم انسداد روده داشتم خونریزی مقعدی،کلونوسکپی دادم گفتن مشکلی نداری،بخاطر همین خودم حدس میزنم فتق دارم، ورزش میکنم بهم فشار میاد،

بنظرت از فتق باشه آندوسکپی میتونه مشخص کنه؟ استرس دارم 

چند ماه پیش هم انسداد روده داشتم خونریزی مقعدی،کلونوسکپی دادم گفتن مشکلی نداری،بخاطر همین خودم حدس م ...

نه توی اندوسکوپی که مشخص نمیشه که احتمال داره مجدد انسداد داشته باشی احتمالم داخل فتق داخلی باشه که به جز باز کردن شکم مشخص نمیشه میخوای ctهم بده ادنجا مشخص میشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه توی اندوسکوپی که مشخص نمیشه که احتمال داره مجدد انسداد داشته باشی احتمالم داخل فتق داخلی باشه که ...

😐یعنی برای اینکه تشخیص بدن ممکنه شکمو باز کنن؟ یا منظورت اینه راهکاردرمانش جراحیه؟

از بکی شنیدم اگه فتق اپی گاستر باشه با آندو مشخص میشه

😐یعنی برای اینکه تشخیص بدن ممکنه شکمو باز کنن؟ یا منظورت اینه راهکاردرمانش جراحیه؟ از بکی شن ...

اگه خیلی حاد باشه ببینن داره حال بیمار بدتر میشه اره اول لاپراسکوپی تشخیصی انجام میدن نشد لاپراتومی میکنن 

یه افغانی اوردن بیمارستانمون از یک متری افتاده بود زمین با شکم درد اومد ولی خیلی درد داشت توی سونو ctچیزی نشون نداد واسه اطمینان که هماتوم نداده باشه استادمون لاپراتونیش کرد 

ولی واسه شما انجام نمیدن کلا میگم اینو میخوای برو اول اندوسکوپی کن شاید واقعا مشکل از معدت باشه 

احتمال هم داره فتق باشه ببین جراحت تغییر بده ببین اون چه میگه چون درمان فتق تا جایی که من میدونم جراحی هست 

اگه خیلی حاد باشه ببینن داره حال بیمار بدتر میشه اره اول لاپراسکوپی تشخیصی انجام میدن نشد لاپراتومی ...

آره همین منم توی سی تی نشون نداد،خانوادم فکر میکنن دیوونه شدم فکر میکنن دارم برچسب بیماری به خودم میزنم، دردش خیلی بده، رو مخه،کلافه شدم،نمیدونم چی بگم متخصصو قانع کنم

آره همین منم توی سی تی نشون نداد،خانوادم فکر میکنن دیوونه شدم فکر میکنن دارم برچسب بیماری به خودم می ...

ببین متخصصا معمولا اگه نوعه بیماری بگی جبهه میگیرن چیزی نگو تا خودشون به این نتیجه برسن بالاخره سونو انجام میدن واست یا ctیارادیوگرافی یا اندوسکوپی مشخص میشه بعد هرچه باشه خواهر اینا 7سال عمومی خوندن 4سال تخصص گرفتن بلدن دیگه اعتماد کن بهشون 

منم دانشجو پزشکیم اتفاقا بخش جراحی کار میکنم الان میبینم اینجور کیس ها دکتر باید از همه جوانب برسی کنه گلم اعتماد کن