2777
2789
عنوان

لطفا کمک🥺

212 بازدید | 14 پست

تو دوراهی بین عقل و عشق گیر کردم 

نمیدونم با دوست پسرم ادامه بدم یا کات کنم 

خانوادم اصرار دارن ازدواج کنم با شخص دیگه

اما فعلا دوست پسرم شرایطشو نداره 

اگه بخوام کات کنم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اونی ک خانوادت میگن باهاش ازدواج کنی اوکی هست شرایطش و آدم خوبیه با دوس پسرت کات کن دوره زمونه دیگه عوض شده پول نداشته باشی عشق خودش ازجای دیگه فرارمیکنه می‌ره عاقل باشی با عقل انتخاب کنی بهتره البته این نطرمنه

ببین با عقلت انتخاب کن .اونی که خانواده میگه شرایطش اوکیه اون . فکر میکنی عشقه ولی عشق فقط یه به هم ریختگی هورمون هست ..!انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه‌.کاملا برابر از نظر فرهنگی اقتصادی درسی موقعیتی ...

دوره زمانه دیگه عوض شده با دلار بالای۵۰تومنی خیلی سخت پیش میاد که شرایط یه نفر بخواد اوکی بشه شاید اولش سخت باشه کات کردن ولی اگه بمونی و بعدا عوض نشه اصلا بعدا تورو نخواد یا هرچیزی به هرحال جامعه ما خیلی کم قبول می‌کنه بعضی خانواده ها ازدواج با دوس پسر و اینا رو واینکع بعدا که بری تو زندگی دیدن با الان خیلی فرق می‌کنه بعد ک‌پول نداشته باشی کوچکترین چیزایی که دلت بخواد بخری برات حسرت بشه خودت زده میشی بازم هرجور که صلاح هست همون تصمیم بگیر دوست عزیزم ولی منم ۳سال پیش تو همین دوراهی گیر کردم با عقل ازدواج کردم و خیلی راضی هستم اگه ب پای اون الدنگ مونده بودم الان ن تنها منو نمی‌گرفت بلکه ی آدم افسرده هم میشدم

دانشجوه  خاستگاری همه ی شرایطش اوکیه

اگه خوبه قبول کن خواستگارت /دوستهایی دوست پسری هیچ تغییری که تو بخوای جور نمیشه خودت هردو بزار توی کفه طرازو و مقایسه کن سعی کن کات کنی با دوست پسرت و جواب مثبت به آینده خودت بدی زندگی زیبا هست وعشق مقدس سعی کن آنچه که شایسته خودت میدونی قبول کنی

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔