2777
2789
عنوان

چرا یه تاپیک به درد به خور نیست اخه

101 بازدید | 20 پست

بابا ول کنید خیانت و خریدای عید و مادر شوهر و جاری و ......

والا به خدا حیف عمرمون هست اینجوری به فنا بدیم یه چیز بگید به دردمون بخوره همه تاپیکا مایه عذابن به خداااا

یا صاحب الزمان منتظرت هستم اقای مهربانم...الهم عجل لولیک الفرج

نی نی سایت بنظرم خوبه حتی اگه تاپیکای عجیب و به درد نخوری داشته باشه

نی نی سایت به من یاد داد همه آدما نظرشون با تو یکی نیست هر آدمی شخصیت متفاوت خودش رو داره کلی دوست پیدا کردم و همین کافیه بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه اینجا کلی کاربر داره یعنی همه بیکاریم یکی یه چیز خوب بلد نیست همه مثل زنای کوچه بازارن

تاپیک مفید اخه؟ اونموقع باید طرز غنی کردن اورانیوم و بگن😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نی نی سایت بنظرم خوبه حتی اگه تاپیکای عجیب و به درد نخوری داشته باشه نی نی سایت به من یاد داد همه آ ...

بله ولی اینکه همه به نظر هم احترام بذارن هم خوبه اینجا یه چیزی میگی اونیکه مخالفه میخواد بیاد....

دیگه اینجور تاپیکا بیشتر بازدید دارن ،من الان تنها تاپیک درست و حسابی ای که خوندمش و میخونمش همچنان یه تاپیک هست درباره مینیمال بودن ...از تاپیکای قدیمی ای هم بیشتر استفاده میکنم تا تاپیک جدیدا 😑

بله ولی اینکه همه به نظر هم احترام بذارن هم خوبه اینجا یه چیزی میگی اونیکه مخالفه میخواد بیاد....

ولی خوبیش این بود بهم فهموند همه آدما رو نمیشه راضی کرد!

با خیلیا اینجا اشنا شدم که خیلی آدمای عجیبی بودن بی دلیل فحش میدادن عصبی میشدن گزارش میزدن فهمیدم دنیا اینطور آدما رو هم داره 

ولی خوبیش این بود بهم فهموند همه آدما رو نمیشه راضی کرد! با خیلیا اینجا اشنا شدم که خیلی آدمای عجیب ...

آره دقیقا درسته .ولی من اعصابم به این چیزا نمیکشه😂واسه همین کم میام

آره دقیقا درسته .ولی من اعصابم به این چیزا نمیکشه😂واسه همین کم میام

یه مدت که زیاد بیای عادت میکنی 

شاید عجیب باشه برات ولی من میام اینجا تمرین صبر و انعطاف پذیری 😂😂😂😂😂

همین چندساعت پیش داشتم با یکی بحث میکردم قلبم به تپش افتاده بود میلرزیدم ولی بعدش باهاش خیلی خوب حرف زدم بحث رو تموم کردیم!

من روانی شدم خیلی زور میگن یکی تاپیک میزنه میگن میخوایی پربازدید بشی یکی حرف حق میزنه فوش میدن یعنی چی

نه عزیزم ولی از خیانت بگن خوبه

نه منظورم اینه ک اینجا اکثرا برا دردو دل میان کمتر کسی تاپیک علمی میزنه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

2790
2778
2791
2779
2792