2821
2789
عنوان

کم شدن شیر

347 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام من یه کودک ۵ ماهه دارم فقط شیرخودمو میخوره چند روزه شیرم خیلی کم شده بچه م سیر نمیشه لبش خشک شده پوشکش خشکه خیس نمیشه و حس میکنم بدنش داغ و کم آب شده الان بهش آب قند دادم ،اصلا شرایط شیر خشک دادن ندارم ،لطفا بیاین از تجرب تون بگین که چکار کنم دوباره شیرم زیاد بشه؟ میتونم شیر پاستوریزه  بهش بدم؟

نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطره شیرافزا از داروخونه بخر بخور

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
شب میلاد امام حسینه یه صلوات مهمونم کنید ب نیت رسیدن ب عشقم ...ممنون میشم❣️

صلوات فرستادیم .. شما چقد هی اینو تو تاپیکای مختلف تکرار میکنی

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

وآقا تاثیر داره؟

نمیدونم خواهرم تازه زایمان کرده میخوره از دیروز شیرش ییشترشده نمیدونم حالا از اینه یا از اینه مه بچه زیاد مک میزنه

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

زیر یک سال بجز شیر مادر و شیرخشک شیر دیگه ایی نده.حتی پاستوریزه حساسیت میاره.

بعد یکسال میشه بدی.

چیزهای چرب بخور.کره و کله پاچه و اینا...

چهار مغز شیرتو مقوی میکنه 

چای نبات.ابمیوه.

اگ میخای کیفیتش خوب بشه یعنی سنگین بشه چیزهای گرم و چرب بخور.

اگ میخای زیاد و رقیق بشه چیزهای ابکی و مایعات زیادبخور.

منم گاهی بچم بی قراری میکرد اب جوشیده میدادم بهش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.