2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کربلاهمین ایرانه باپول همون سفردل یتیم یانداری روشادکن انگاررفتی کربلا

عزیزم از کجا میدونی نمیکنم . کربلا همون کربلاست باهیچ چیز دیگه قابل قیاس نیست ،کسی که کربلا می‌ره ،قبلش دست خیلی ها رو گرفته ، منتهاش صداشو در نمیاره ، کربلا هم مثل باقی سفرها ، نمی‌دونم چرا هزینه این سفرها اینقدر به چشم بعضیا میاد .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دلم پول میخواد برم بازار.  ولی هیچی ندارم.  امروز رفتم بازار کلی حسرت خوردم

بگردم الهی ، همه همینیم بخدا:)این چندوقته اوضاع اقتصادی هممون داغونه 

کاربری دست دونفره..من و دوستم
همین الان دلم میخواد خدا بگه حاجتت قبول خیالت راحت(بخدا حاجتم خواسته زیادی نیست اصلا چیز خاصی نیست و ...

عزیزم خدا حاجتتونو براورده کنه الهی هرچه زودتر

عزیزم خدا حاجتتونو براورده کنه الهی هرچه زودتر

دعام کن مهربون❤❤❤

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
کاش کربلا بودم. شب جمعه ، شب تولد حضرت ارباب ،کربلا چه خبره امشب ، هر کی نظر کرده باشه امشب کربلاست ...

ایشالا سال دیگه قسمت شما باشه سادات خانوم❤

غذاهیچی باردارم دندونمم دردمیکنه دلم میخوادسرموبکنم قرصم نمیتونم بخورم خطرداره

الهیی ای جان به فندوق کوچولوتون

تحمل کن خوب میشی زود

ایشالا سال دیگه قسمت شما باشه سادات خانوم❤

ان شالله عزیزم. ان شالله قسمت همه ارزومندانش . الهی به حق این شب عزیز به همه آرزوهای خوبت برسی عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃