2821
2789
عنوان

احساس زشتی

306 بازدید | 16 پست

من ۱۶ سالمه و خب از وسطای ۱۴ سالگیم به بعد خیلی تغییر کردم و کلا قیافم نمیدونم بخاطر بلوغ فک کنم خیلی تغییر کرد اینجوری بود که ۱۲ سالگی جوش خیلییی کم میزدم و صورتم خوب بود بقیه میگفتن چقد خوشگلی و فلان ولی الان اصلا اینجوری نیست احساس زیبایی نمیکنم هر روز یجوره قیافم و وقتی یه خط چشم میکشم اوکی میشم یا تو عکس گرفتن با اسنپ چت خوبم ولی صورتم یکم جای جوش داره و یکمم پف کرده و بینیمم همینطور و از این تغییراتش واقعا خسته شدم و از طرفی اطرافیانم همش ازم ایراد میگیرن و بشدت رو مخمه و حتی وقتی به شوخی میگن حرفاشون واقعا از درون آزارم میده فقط نشون نمیدم واقعا خیلی خیلی اعتماد به نفسم کم شده و از وقتی کرونا اومده همش ماسک میزنم وقتی ماسک میزنم خوبم چون چشم و آبروم خوبه ولی وقتی ماسکو درمیارم یا صورتم پف کرده یا...

واقعا کی این دوران بلوغ تموم میشه خسته شدم چون همسنای خودم اینجوری نیستن انقدر

بلوغه مزخرف ترین دورانه عمر ادمه دماغت بزرگ میشه جوشا ده برابر میشه زیاد میشه موهای زائد بیشتر میشن اصلا یه وضعی :/ من که بلوغم تموم شده هنوز که هنوزه جوش میزنم اونم بخاطر اینکه پوست صورتم چربه نمیدونم چیکارش کنم اعصابم خورد شده😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسمش نینی سایته درستتت ولی قرارنیسسس نی نی ها بیان تاپیک بزنن😕

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
منم همینجوری بودم الان حس میکنم بهتر شده...فک کنم برای دوران بلوغه🥲

چندسالگیتون خوب شدی؟واقعا خیلی این تغییرات از اعتماد به نفسم کم میکنه من دارم تلاش می‌کنم رو خودم کار کنم ولی سخته هی میگم زود میگذره این دوران بلوغ کوفتی 😐🫠

بزرررگگگ🗿

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

الهی فدات شم عزیزم یکم صبور باش دختر قشنگم یکسال دیگه بهترین و زیباترین میشی 

من الان بهم میگن بینیت عملیه؟در صورتیکه عکسای دوران بلوغمو میبینم ازین طرف صورت تا اون طرف فقط بینی بود وحشتناک

خودت چند سالته مثلا 

به امضات نمیاد سنت بالا باشه😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
چندسالگیتون خوب شدی؟واقعا خیلی این تغییرات از اعتماد به نفسم کم میکنه من دارم تلاش می‌کنم رو خودم کا ...

۱۸سالمه قبلا همه میگفتن زشتم ولی الان همه بهم میگن کیوتم...ولی از من می‌شنوی دست به جوشای صورتت نزن که جاش بمونه اصلا زیاد باهاشون ور نرو ..خودم از هیچ دارویی استفاده نکردم فقط دست نزدم دیگه بهشون و خوب شدن..دماغتم به مرور کوچیک میشه🥲