2777
2789
عنوان

خداحافظ

142 بازدید | 18 پست

پارسال دقیقا همچین موقع و همچین تاپیکی زدم. قول داده بودم برم و با نهایت توانم برا هدفم تلاش کنم. اما به قولم عمل نکردم و موفق نشدم. زمان چه زود میگذره...

امسال مطمئنم به هدفم میرسم. قول میدم وقتی میام این‌جا که به هدفم رسیده باشم ✌️❤️🌿 

من مطمئنم موفق میشم

بعد به افرادی که شبیه خودم بودن در حد توانم کمک میکنم

برام دعا کنید

یا علی 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

تو میتونی

علی یارت❤️👋

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنون از الان که پزشکی نمیتونم قبول شم پرستاری یا دبیری و فرهنگیان علاقه دارم 

چقدر منی :(((

منم پایم متوسطه تازه شروع کردم پرستاری یا فرهنگیان میخوام

بنظرت چقدر احتمال داره برسیم؟🥲

منطقه ۳ کنکور میدم

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍
چقدر منی :((( منم پایم متوسطه تازه شروع کردم پرستاری یا فرهنگیان میخوام بنظرت چقدر احتمال داره برس ...

احتمالش هست . من ترمیم معدل ثبت نام کردم. 

الان بتونیم معدلمون رو ببریم بالا خیلییی شانس قبولیمون زیاد میشه:// 

امسال هیچ نخوندم فقط امیدم به این سه ماه و نیمه

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
احتمالش هست . من ترمیم معدل ثبت نام کردم.  الان بتونیم معدلمون رو ببریم بالا خیلییی شانس قبولی ...

میدونی تربیت معلم برا رشته تجربی تا چند هزار قبولی میده؟

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍
2790
2778
2791
2779
2792