2777
2789

زبان؟ تافل یا آیلتس یا مدرکی چیزی از کلاس بیرون داری؟ اصولا کسایی این رشته رو انتخاب میکنن که آموزشگاه رفتن و زبانشون خوبه نه اینکه واسه کنکور بخونن

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان؟ تافل یا آیلتس یا مدرکی چیزی از کلاس بیرون داری؟ اصولا کسایی این رشته رو انتخاب میکنن که آموزشگ ...

سلام نه عزیزم کنکور ارشد زبان ندارم عدر میخوام اگه کامل توضیح ندادم من کنکور ارشد وزارت علوم دارم و فقط دو ماه و نیم وقت دارم برای خوندن

سلام نه عزیزم کنکور ارشد زبان ندارم عدر میخوام اگه کامل توضیح ندادم من کنکور ارشد وزارت علوم د ...

بقیه درس هات رو بزن رو زبان وقت نذار خیلی سخته... با دو ماه نمیتونی کار چند سال آموزشگاه رفتن رو انجام بدی

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بقیه درس هات رو بزن رو زبان وقت نذار خیلی سخته... با دو ماه نمیتونی کار چند سال آموزشگاه رفتن رو انج ...

برای همین دیر شروع کردم سه تا درس دیگه ام ر خوندم اما الان گفتم شاید بتونم یه بیست درصد بزنم با خوندن تو این چندماه گفتم شاید کسی تجربه اش ر داشته باشه

برای همین دیر شروع کردم سه تا درس دیگه ام ر خوندم اما الان گفتم شاید بتونم یه بیست درصد بزنم با خوند ...

فکر نمیکنم بتونی، یه نگاه به تست ها بنداز خیلی سخته 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
راستش اره سطح سوالا زیاد بالا نیست چون عمومی هست ولی خب دایره لغت میخواد 

والا من کارشناسی پنجاه درصد زبان زدم اما الان که سوال های ارشد رو نگاه کردم یه دونه ش هم بلد نیستم... حالا شاید رشته ی شما آسونه زبانش نمیدونم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ارشد از کارشناسی راحتتره

نه بابا، کنکورش بله آسون تره قبولی چون رقابت کمتره، اما سوال های زبانش برای مدیریت که نگاه کردم خیلی سخته... برا رشته شما رو نمیدونم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم