2777
2789
عنوان

افسردگی

82 بازدید | 9 پست

حدود دو ساله افسردگی دارم بی حالم و امیدی به اینده ندارم دوستام ولم کردنو تنها شدم همش تو خونه میمونم و میخوابم حس میکنم که ارزشی ندارم 😥 بنظرتون میشه کاری کرد

ویتامین ب۳۰۰ اهن امپول نوروبین و زعفرون کپسول ویتامین د اینها از نظر تغدیه کمبودایی که باعث افسردگی میشه  از بین میبره هر روز صبح فلوکسیتین بخور و اینکه حتما کار کن یا درس بخون یا ی هنری یاد بگیر باشگاه خیلی خوبه بری کدوم شهری 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان میگن باشگاه منم افسردگی دارم باشگاهم رفتم ولی کار کردن با دستگاه ها برام یه حالت احمقانه داشت  آخه کسی که افسرده اس چه انگیزه ای داره که این وزنه ها رو بلند کنه، 

شما اول حتما برو پیش روانشناس تا اگر نیاز داشته باشی ارجاعات بده به روانپزشک و دارو درمانی رو شروع کنی،خود روانشناس هم کمکت میکنه

استارتر دلیل افسردگیتو میدونی؟ ینی ریششو میدونی چیه؟ 

دوستان میگن باشگاه منم افسردگی دارم باشگاهم رفتم ولی کار کردن با دستگاه ها برام یه حالت احمقانه داشت ...

اره حس میکنم ادم تنهاییم مثل دیوونه ها با خودم حرف میزنم 

اره حس میکنم ادم تنهاییم مثل دیوونه ها با خودم حرف میزنم 

برو سرکار تا یکم مشغول شی یه هدف برا خودت پیدا کن و سعی کن برای اون هدفه هر روز تلاش کنی، به نظر من آدم اگر هدف و معنایی برای زندگیش پیدا کنه افسردگی‌ش کم میشه، شاید سر کار تونستی دوست پیدا کنی یا سعی کن یه جوری خودتو تو این اکیپا جا کنی که گاهی باهم برید بیرون، گشت و گذار خیلی به آدم کمک میکنه

ببین عزیزم من تجربه خودم رو بگم، البته من زود جلو افسردگیم رو گرفتم، اولین کاری که کردم رفتم پیش روانشناس، خیلی تاثیر داشت روی من، البته بار اول رفتم یه جا ارتباط برقرار نکردم با روانشناسم بعدش رفتم کلینیک مهربد، که هنوزم دارم میرم. خودمم خیلی کمک کردم، مشغول نگه میدارم خودمو هر جوری شده

2790
2778
2791
2779
2792