مثل_آفتاب مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3141 عنوان صندلی داغ | مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 142 پست بیایین بازی کنیم درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم 1401/12/04 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 اوهوم عشقای ۱۴ سالگی خیلی داغ بود ولی الان منم دیگه حسی ندارم برام سواله اون زمان عاشق چیه این بشر ب ... من هیچوقت دلم نیومد حتی بگم لیاقتم نداشت فقط گفتم قسمت نبود نفرینشم نکردم فقط از این پشیمونم سرسفره عقدم گریه کردم شوهرم ناراحت شد وگفتم خدایا هرچی خوشبختی سهم منه بده اون خدایا خوشبختیای اون مال خودش خوشبختیای منم مال خودم والا داغ بودم نفهمیدم چی گفتم😂😂 شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 خخخ😂😂😂خداروشکر به هم رسیدین پایدار باشه عشقتون 😂😂فداتشم قسمت همه جوونا😘 شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
پاییز۱۳۷۰ عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 3150 من هیچوقت دلم نیومد حتی بگم لیاقتم نداشت فقط گفتم قسمت نبود نفرینشم نکردم فقط از این پشیمونم ... خخ خوش بحال اون که تو اینقدر دوسش داشتی 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
مثل_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3141 اسی ی سوال خوب بپرس همه ج بدن چشم زشت ترین کاری که کردین درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 خخ خوش بحال اون که تو اینقدر دوسش داشتی دیگه خوشبحالش نیس😂😂 شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
mood_dark عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 4002 من این سوالو تو یه تاپیک دیگه دیدم شما هم جواب بدیناگه قرار باشه گوشیتون رو بدون اینکه هیچی ازش پاک کنین، بدین به یه نفر، اون کس کی هستش؟من دوست صمیمیم😂به کس دیگه ای بدم میکشه منه😂
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 چشم زشت ترین کاری که کردین اشک شوهرم در اوردم سر بچه بازی شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
مثل_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3141 من هیچوقت دلم نیومد حتی بگم لیاقتم نداشت فقط گفتم قسمت نبود نفرینشم نکردم فقط از این پشیمونم ... درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 من این سوالو تو یه تاپیک دیگه دیدم شما هم جواب بدین اگه قرار باشه گوشیتون رو بدون اینکه هیچی ازش پا ... شوهرم شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
مثل_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3141 اشک شوهرم در اوردم سر بچه بازی خوبه شوهرت به نظر مرد خوبیه البته جای برادری درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
مثل_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 3141 من این سوالو تو یه تاپیک دیگه دیدم شما هم جواب بدین اگه قرار باشه گوشیتون رو بدون اینکه هیچی ازش پا ... عشقم درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
mood_dark عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 4002 میندازم تو چاه دست کسی نرسه بهش اگه قرار باشه میدم خواهرم میدونی کاش گوشیا به ضربان قلبمون متصل بودن😂وقتی میمردیم اینا هم میترکیدن هیچ اثری باقی نمونه ازش😂
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6774 خوبه شوهرت به نظر مرد خوبیه البته جای برادری خداروشکر همین که دوسم داره دنیایی میارزه 💋 شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟
پاییز۱۳۷۰ عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 3150 چشم زشت ترین کاری که کردین خعلییییییی شخصیه 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!