2777
2789
با یه پسره لاس میزدم ۱۹،۱۸ سالم بود ،در حد ۳ ماه اینا ،بعد دیگه خودم دیدم ناجوره نه درس میتونستم بخو ...

وای خدا😂😂😂😂

بذارین خودمم بگم

سر پسر اینا هیچوقت گریه نکردم ولی یبار از پنجره بیرونو نگاه میکردم دیدم یه گنجیشک نشسته واسه خودش جیک جیک میکنه انقد مظلوم و تنها بود که😂 نشستم زارررر زدم

مدیونین فکر کنین پریود بودم😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا😂😂😂😂 بذارین خودمم بگم سر پسر اینا هیچوقت گریه نکردم ولی یبار از پنجره بیرونو نگاه میکرد ...

واااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا

پیودی واقعا سمه ،منم هر چی میبینم گریه ام میگیره ،انقدر زیاده که یادم‌نیست😑😂

وای باز خوب جمعش کرد😂😂

اره عصر پیام داده بود بخدا شوخی کردم گل برات خریدمو فلان 

زن داییمم جلو گل‌فروشی دیده بودنش 

مگه من زیر بار میرفتم میگفتم من نمیخام این خسیسه 

سنتی بود ازدواجم منم اون روزا حال روحی خوبی نداشتم به همه میپریدم کلا دیوونه شده بودم 

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

اره داره بابا میشه دیگه بهش حسی ندارم ولی حال و هوای اون روزا فراموش نمیشن

اوهوم عشقای ۱۴ سالگی خیلی داغ بود ولی الان منم دیگه حسی ندارم برام سواله اون زمان عاشق چیه این بشر بودم😂

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
واااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا پیودی واقعا سمه ،منم هر چی میبینم گریه ام میگیره ،انقدر زیاده که یادم ...

خییلی سمه😂

یکی تعریف میکرد هوس شیرکاکائو کرده بود جمعا دو تا شیر کاکائو بود تو سوپر مارکت، بعد فقط پولش به یکیش میرسید، مجبور شد اون یه دونه رو بخره، وقتی برگشته خونه سر اینکه اون یکی شیر کاکائو تنها مونده زار زده😂

خییلی سمه😂 یکی تعریف میکرد هوس شیرکاکائو کرده بود جمعا دو تا شیر کاکائو بود تو سوپر مارکت، بعد فقط ...

من مامانم این موقع ها میگه دخترم فکر کنم شوهر باید کنه  

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم