2777
2789
چه ربطی به حق طلاق خانم داره؟حق طلاق خانم باعث نمیشه حق طلاق اقا از بین بره فقط هر دو حق طلاق دارن ه ...

خب میگم یعنی اگه داشتی خودت زودتر میتونستی بری دادخواست بدی الان نمیتونی که

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
بعد اونوقت اقاخانم و ذله میاره چون حق طلاق با مرده دستش ب جایی بند نیست میگن بسوز و بساز

فقط داشتن حق طلاقِ محضری به نفعِ زن هست ولی چون زن خیلی عاطفیه اگه حق طلاق داشته باشه ممکنه با کوچکترین اختلاف بره و طلاق بگیره و قطعا یک ساعت بعد پشیمون شه.

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول كه سكوت و صبر كن 

اجازه بده آروم بشه 

بعد سرچ كن نماز كن فيكون رو بخون 

زبانبند با سوره ياسين هم سرچ كن بخون 

نماز استغاثه به حضرت زهرا رو هم سرچ كن بخون 

انشالله مشكلت حل ميشه 

مردا مثلا دانای کلا ک حق طلاق با اوناس؟؟!!!! 

هر مردی نه خب.ولی عاطفی نیستن وقتی تصمیم به طلاق دارن واقعا تصمیم دارن تعارف نمیکنن.ولی خانم وقتی میگه طلاق یعنی بیشتر نازمو بکش.

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
خب میگم یعنی اگه داشتی خودت زودتر میتونستی بری دادخواست بدی الان نمیتونی که

ولی ایشون که طلاق نمیخواد پس همون بهتر اگه هم طلاقی باشع از طرف اقا باشه تا بتونه حداقل حق و حقوقش رو بگیره خانم اگه خودش درخواست بده داداگاه حقش رو به این  راحتی ها نمیده ولی وقتی طلاق از طرف اقا باشه دادگاه میگه اول حقش رو بده بعد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
الان با وکیل آنلاین صحبت کردم گفت مهریه قسطی میشه ربطی نداره اصلا 

تا چهل روز هر روز سوره طلاق و مزمل و جن رو در روز بخون. 

بعد چهل روزم هر روز سه مرتبه سوره مزمل روزى سه بار به شربت يا شيرينى مثل قند يا نبات يا پولكى يا شربت بخون دوتاشون بخورين خيلى خوبه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم