2777
2789
منو بیرون کرده خونه پدرمم ، دلیلش جر و بحث همیشگی بوده ، آخرین بار دعوامون شد بیرونم کرد دیگه کوتاه ...

نمیتونه به همین سادگی طلاق بده دادگاه خیلی زمان بره.. سعی کن هر طوری میتونی سازش کنی باهاش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینها دلیل نمیشه دادگاه به این چیزای اهمیت نمیده فکر کنم ۶ تا قانون هست که مرد میتونه طلاق بده که شا ...

کی میگع دادگاه اهمیت نمیده؟

مرد نخواد طلاق میدن

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

نمیتونه به همین سادگی طلاق بده دادگاه خیلی زمان بره.. سعی کن هر طوری میتونی سازش کنی باهاش

چون وکیل گفت حق طلاق با مرده بدون دلیل میتونه طلاق بده ، گفتم شاید بخاطر مهریه کوتاه بیاد میگه نه قسط بندی میکنن و حکم طلاق جاری میشه 

کی میگع دادگاه اهمیت نمیده؟ مرد نخواد طلاق میدن

این حرفا چیه وقتی از موضوعی اطلاع ندارید نظر ندید باید کتاب قانون بخوانید من عموم قاضی دادگاه انقلاب بوده خیلی پرونده ها رو دیدم و پرسیدم و اطلاعاتم بد نیست

نه عزیزم من دارم جلو چشمم میبینم  الانم که استارتر با وکبل حرف زده همینو میگه

شاید چون سکه خئلی گرونه این قانون شده قبلا نقد بود و یکجا

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
حتی حاضر نیست تلفنی صحیت کنه باهام  من خونه پدرمم

ی  دو سه روز هیچ خبری از خودت نشون نده 

بعد دو سه روز ی پیام کوتاه بنویس 

ک سلام عزیزم 

درسته شاید راه ما از هم جدا بشه ولی به هر حال ما زن و شوهر بودیم و بخوایم رابطه رو تموم کنیم دو طرف حق داریم ک با هم ی صحبت داشته باشیم 

اگر قبول کرد هم ب خودت برس همم رفتی برای صحبت خیلی آروم و معقول باش 

اگر قبول نکرد برو جایی ک میدونی میره مثلا جلوی در خونه یا سر کار لینا ولی ب خودت برس ب چشمش بیای و دوباره اونجا هم آروم رفتار کن 

این حرفا چیه وقتی از موضوعی اطلاع ندارید نظر ندید باید کتاب قانون بخوانید من عموم قاضی دادگاه انقلاب ...

مهریه رو قسط بندی میکنن از اول ؟ 

اگه قسط بندی کنن میتونه پرداخت کنه 

اما اگه یکجا بخان نمیتونه توانایی نداره 

ی  دو سه روز هیچ خبری از خودت نشون نده  بعد دو سه روز ی پیام کوتاه بنویس  ک سلام عز ...

چشم عزیزم 

محل کارش هم باباش اونجاست نمیتونم برم 

خدا کنه خودش فقط قبول کنه بیاد حضوری حرف بزنم باهاش 

اما میگه دادخواست داده 

این حرفا چیه وقتی از موضوعی اطلاع ندارید نظر ندید باید کتاب قانون بخوانید من عموم قاضی دادگاه انقلاب ...

اطلاع دارم جلو چشمم

مرد میگه سازش نداریم باهم

خونشو ...زمینشو ...ماشینشو گرفتن ازش بجای مهریع

بفیش هم طبق حقوق و گردش حساب هاش قسط بندی شده

شده سالی یدونه

حالا بخاد میتونه امروز طلاقش بشه

نخاد میتونه ۲۰ سال بعد که مهرشو کامل داد طلاقشو بده

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️