2777
2789
من جای خواهر کوچیکتر شمام ولی میخام یه حرفی بزنم ممکنه تو این شرایط آزرده خاطرتون کنه ولی برای من ...

بزرگوارین 

درسته من وقتی باهاش دوست بودم به زور از خدا خواستم و روز خوش ندیدم واقعا 

نه بابا اینجوریام نیس  من دیدم قسط بندی هم کرده قاضی💔

قسط بندی وقتیه که یا توافق باشه یا زن طلاق یا مهرشو بخواد

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونه همین طور طلاق بده تمکینش کن از خونه هم نرو که نتونه  به بهانه عدم تمکین ازت شکایت کنه . ...

منو بیرون کرده خونه پدرمم ، دلیلش جر و بحث همیشگی بوده ، آخرین بار دعوامون شد بیرونم کرد دیگه کوتاه نیومد 

اگه زن حق طلاق نداشته باشه ولی مهریه شو کامل ببخشه میتونه طلاق بگیره ؟

اگه شوهر بخواد طلاقش بده آره وگرنه با بخشش مهریه ام نمیتونه

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
فقط میگه عدم سازش و تفاهم 

اینها دلیل نمیشه دادگاه به این چیزای اهمیت نمیده فکر کنم ۶ تا قانون هست که مرد میتونه طلاق بده که شامل شما نمیشه ... بهترین راه سازش هست زندگیت رو بهم نریز با چنگ و دندان نگهش دار .. از کمک بزرگترها کمک بگیر .. به حرف شوهرت باش 

اینها دلیل نمیشه دادگاه به این چیزای اهمیت نمیده فکر کنم ۶ تا قانون هست که مرد میتونه طلاق بده که شا ...

هرکاری میکنم کوتاه نمیاد خانوادش اصرار به طلاق دارن ، 

۳۱

خب یکم ت بحث نمیشه کوتاه بیای بحث نکنی فعلا 

بعد جلوش یکم عشوه و ناز بیا تحریکش  کن پشیمون شه 

بعدم دیگ خانواده رو ول کنید ب خودتون بچسبید 

یا کار از اینکارا گذشته ؟ 

تو ی خونه اید یا رفتی خونه پدرت

نمیتونه همین طور طلاق بده تمکینش کن از خونه هم نرو که نتونه  به بهانه عدم تمکین ازت شکایت کنه . ...

شوهر دقیقا میتونه بدون دلیل طلاق بده ولی به شرط پرداخت کاامل و نقد مهریه