2777
2789
عنوان

سیسمونی ؟؟

156 بازدید | 15 پست

سلام 

من مجردم 

یکی از همسایه هامون  دخترش بعد ۱۰ سال میخواد اقدام کنه واسه بارداری ،به مادرش گفته بفکر سیسمونی باشه 

این بنده خداام وضعیت مالیش خوب نیست ،خودش با دوتا بچه مستاجرع ،شوهرشم فوت شده 

در عوض دامادش خونه پدرش ساکنه ،کرایه خونه نداره 

آخه این چه رسم مزخرفیه که مادر دختر باید سیسمونی بخرع ،بنظر من پدر و مادر خودشون باید واسه بچه اشون هزینه کنن 

حالا این بنده خدا  تو این وضعیت گرونی ،میخواد برع وام بگیره بده دخترش برن سیسمونی بخرن در صورتی که خودش پول لازمه بزاره رو پول پیشش 😔

دیگه دخترش باید به اینچیزا فکر کنه

تربیت درست نکرده بچشو که درک وشعور داشته باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دختر نادونی داره که اینا رو میبینه و باز میگه بفکر سیسمونی باش!

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

دختره بیفکره 

شایدم شوهرش مجبورش کرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چی بگم والا من ک نزاشتم خانواده م چیزی بخرم خودشون رحمت کشیدن طلا گرفتن برا دخترم 

ب نظر من دخترش باید شعورش برسه بعد ده سال آخه نیاز نیس 

حالا اگر تازه عروس داماد بودن دستشون خالی بود ی حرفی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من اجازه ندادم پدر و مادرم سیسمونی بخرن 

تازه ۴ ماه عروسی کرده بودم که باردار شدم 

هر کسی هم هر حرفی زد پشت سر و جلوم به کتفم گرفتم 

اما یه خانومه میاد خونمون رو تمیز میکنه 

با پول کارگری دوتا دختر جهاز داد تا خرخره تو قرضه 

دوتا دختره زود حامله شدن مادره رو گذاشتن تو فشار که فلان سیسمونی رو میخوایم 

اصلا باورم نمیشد تا این حد دختراش خودخواه باشن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خب نخره،اجبار که نیست تهش دخترش دلخور میشه، بشه به دختره هم جهیزیه داده دیگه، بسه

دختره بعد ۱۰ سال هر روز به مادرش سرکوفت میزنه که جهیزیه درست و حسابی ندادی