2777
2789
عنوان

جواب پسره رو چی بدم

146 بازدید | 8 پست

یه مدت بایه نفر داشتم اشنامیشدم سرموضوعِ حق طلاق که مخالف بود کلا تمومش کردیم و بلاک کردیم همو،اخلاقش خیلی خوب بودجز اینک یکم  آخرش زود عصبی شدو..

ایشون بعدمدتی رفته پیج جدید زده و اومده کلی عذرخواهی کرده ک پشیمونم شرایطم سخت بود باهات بد حرف زدم'ولی من الان بایه پسر دیگ تو رابطم (فعلا اشناشیم تاجدی ترشه)نمیدونم بهش بگم ک فلانی برگشته یانه و اصلاجوابشو بدم یاسکوت کنم ک غرورشو زیرپاگزاشته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خو باید عاشق فرد مقابلت باشی و با همون ازدواج کنی دیگه

چه ربطی داشت 'من میگن بش بگم قبلیه اومده یا نه

نمیخام برگردم ک

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کدوم شرلیطش بهتره اونو بچسب

این یکی گناه داره اونوقت 😐

این یکی گناه داره اونوقت 😐

نگا احساسی تصمیم نگیر عاشق هر کدوم که هسی راستش رو بهش بگو همه چیو

الان ناراحت شن بهتره ک هم بعدا بیشتر ناراحت شن یا خدای نکرده بعدا پشیمونی پیش بیاد

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯