2789
عنوان

اصلاح صورت

146 بازدید | 19 پست

بچه ۳ ماهه دارم کسیم ندارم نگه داره برم آرایشگاه 

الان از دیوار به چند آرایشگاه اطرافمون زنگ زدم فردا جمعه اس شوهرم خونه اس برم آرایشگاه 

همشون گفتن جمعه نیستن 😔😔

بعد منم صورتم خیلی پرشده میخوام ژلت بکشم بنظرت صورتم خراب میشه 

کسی تاحالا این کارو کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ببر بچتم حتما یکنفر هست که نگهش داره من از وقتی ازدواج کردم یک آرایشگر دارم وقتی حامله بودم صورتمو شمع نمینداخت میگفت بچت اذیت میشه وقتی هم بدنیا آمد میبردمش شاگردش نگهش می‌داشت عاشق دخترم بودن الانم که  دخترم 7سالشه اگه باخودم نبرمش دعوام می‌کنه که چرا نیاوردمش 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
خوب ببر بچتم حتما یکنفر هست که نگهش داره من از وقتی ازدواج کردم یک آرایشگر دارم وقتی حامله بودم صورت ...

والا من اون خانومی که قبلا میرفتم پیشش الان زدم 

نه من وقت ندارم سرم شلوغه بعدا بیا

من به وکس و شعمو بند حساسیت دارم فقط با ژیلت یا تیغ خودم شیو میکنم فقط ابروهامو چون مجردم ماهی یبار همراهه ترمیم ناخنم دورشو فقط تمیز میکنه برام

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵