2777
2789
عنوان

من سراپا نقصم😊

530 بازدید | 99 پست

💇🏻‍♀️موهام ریزش شدید دارن، وز شدن شکستن و از حالت ابریشمی به یه حالت غیرقابل تحمل تبدیل شدن، کف سرم چربه اما موهام خشک

👀چشام ضعیفن شمارشون خیلی بالاس،یکی از چشام گاهی انگار یه پرده خاکستری جلوشه و عفونت داره انگار و شکلش خیلی بد شده، یه چشم پشتش پف داره یکی نه شبیه نیستن پایینشونم پف داره ، افتادگی پلک و ...

👃🏻بینیم که نگم گوشتی زشت و بزرگ و سوراخاشو‌دقت کنم یه طرفش انگار کوچیکتره خیلی کم فقط خودم فهمیدم

👄لبام که لب بالام از پایینم بزرگتره و جلوتره به خاطر فک و گوشه هاش تیره شدن

🦷یکی از دندونای جلوییم شکسته و کلا دندونام خیلی نامرتب و جنسشون هم خیلی بده و فک بالام جلوتره و بالا و پایین هم راستا نیستن دندونام

👩🏻صورتم خیلی جوش میزنه و لک شده زیر چشام تیره شده، خط خنده دارم حتی گاهی انگار خط پیشونیمم پیدا میشه

🧍🏻‍♀️یکی از سینه هام رنگ پررنگ جلوییش بیشترع از اون یکی، نافم فرو نرفته، جای بخیه اپاندیس دارم، انگشت شصت پام کجه، ناخنام صدفشون خیلی پهن و کوچیکه با سوهان بدتر میشه تازه، مدل دستام شبیه مرداس، رنگ پوستم سبزس و خیلی زود موهای بدنم رشد میکنه، قدمم ۱۵۷، وزنمم خیلی کمه خیلی لاغرم چاقم نمیشم مچ دستمو ک نگا میکنم قد مچ دست یه نوزاد

خدایا شکرت

به خودتون امیدوار بشین🌱

شاید بگین الکی رو خودت عیب میزاری ولی بزارین یه واقعیتی بهتون بگم که هیچکی دوسنداره عیب داشته باشه و مطمعنا اگه نداشتم نمیگفتم الکی:)

دلم هیجی نمیخواد

عینک بدبینیو زدی دیگه چه میشه گفت

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.