💇🏻♀️موهام ریزش شدید دارن، وز شدن شکستن و از حالت ابریشمی به یه حالت غیرقابل تحمل تبدیل شدن، کف سرم چربه اما موهام خشک
👀چشام ضعیفن شمارشون خیلی بالاس،یکی از چشام گاهی انگار یه پرده خاکستری جلوشه و عفونت داره انگار و شکلش خیلی بد شده، یه چشم پشتش پف داره یکی نه شبیه نیستن پایینشونم پف داره ، افتادگی پلک و ...
👃🏻بینیم که نگم گوشتی زشت و بزرگ و سوراخاشودقت کنم یه طرفش انگار کوچیکتره خیلی کم فقط خودم فهمیدم
👄لبام که لب بالام از پایینم بزرگتره و جلوتره به خاطر فک و گوشه هاش تیره شدن
🦷یکی از دندونای جلوییم شکسته و کلا دندونام خیلی نامرتب و جنسشون هم خیلی بده و فک بالام جلوتره و بالا و پایین هم راستا نیستن دندونام
👩🏻صورتم خیلی جوش میزنه و لک شده زیر چشام تیره شده، خط خنده دارم حتی گاهی انگار خط پیشونیمم پیدا میشه
🧍🏻♀️یکی از سینه هام رنگ پررنگ جلوییش بیشترع از اون یکی، نافم فرو نرفته، جای بخیه اپاندیس دارم، انگشت شصت پام کجه، ناخنام صدفشون خیلی پهن و کوچیکه با سوهان بدتر میشه تازه، مدل دستام شبیه مرداس، رنگ پوستم سبزس و خیلی زود موهای بدنم رشد میکنه، قدمم ۱۵۷، وزنمم خیلی کمه خیلی لاغرم چاقم نمیشم مچ دستمو ک نگا میکنم قد مچ دست یه نوزاد
خدایا شکرت
به خودتون امیدوار بشین🌱
شاید بگین الکی رو خودت عیب میزاری ولی بزارین یه واقعیتی بهتون بگم که هیچکی دوسنداره عیب داشته باشه و مطمعنا اگه نداشتم نمیگفتم الکی:)