پرنیان۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 134 عنوان زانو درد شدید 137 بازدید | 3 پست سلام دوستان دوماه پیش کمی ورزش و رقص تو خونه انجام دادم بعدش زانو درد شدید گرفتم هرچقدر دکتر رفتم فایده نداشته کسی راه چاره ای داره ممنون میشم کمکم کنید 1401/12/04 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهرالیزابتم عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 852 منم زانو درد شدید دارمرفتم دکتر عکس گرفت گفت آرتروز داریگفت درمان نداره فقط بهم مسکن داد و آمپول ویتامین دی چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار! و خدا نه همون بار.... بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
پرنیان۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 134 منم زانو درد شدید دارم رفتم دکتر عکس گرفت گفت آرتروز داری گفت درمان نداره فقط بهم مسکن داد و آمپول ... به منم گفتن آرتروز و ضربخوردگی مینیسک پا
خواهرالیزابتم عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 852 به منم گفتن آرتروز و ضربخوردگی مینیسک پا آرترو درمان نداره متاسفانهانشاالله بهتر باشید چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار! و خدا نه همون بار.... بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم