دکترکیوتی مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1498 عنوان زنگ زدم بهش | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست زنگ زدم ب اکسم ک بم خیانت کرده بود 🥲الان رفیقم بم میگه خودتو سبک کردی و کارت اشتباه بوده🥲 یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری! 1401/12/04 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14999 کآری ندارم بهشون مگه من مونده ی اون پسره بودم خودش التماس کرد رل بزنیم خودشم همچین غلطی کرد چیزی که ... افرین عزیزم انشاالله به بلند ترین جایگاه ها میرسی فقط دیگه صمیمی نشو با خواهرت 💋💋 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
دکترکیوتی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1498 افرین عزیزم انشاالله به بلند ترین جایگاه ها میرسی فقط دیگه صمیمی نشو با خواهرت 💋💋 ن دیگه کاریش ندارم ولی بهم بگو چجوری دیگه به کسی اعتماد کنم🥲چجوری وقتی یکی آمد تو زندگیم شک لعنتی روانیم نکنه🥲 یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
ملانییسابق عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12568 ن دیگه کاریش ندارم ولی بهم بگو چجوری دیگه به کسی اعتماد کنم🥲 چجوری وقتی یکی آمد تو زندگیم ش ... اگه کسی مجدد اومد تو زندگیت هیچوقت با خواهرت اشناش نکن دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14999 ن دیگه کاریش ندارم ولی بهم بگو چجوری دیگه به کسی اعتماد کنم🥲 چجوری وقتی یکی آمد تو زندگیم ش ... متاسفانه و هزار بار بدبختانه با این تجربه آیی چه داشتی نمیتونی به همین راحتی اعتماد کنی تنها راهش هم اینه بزاری زمان همه چیو مشخص کنه از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
دکترکیوتی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1498 اگه کسی مجدد اومد تو زندگیت هیچوقت با خواهرت اشناش نکن دیگه غلط بکنم😑 حتی شوهرم بکنم رفت و امدی نخواهم داشت اعتماد ندارم اصلا بهش یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!