2777
2789
عنوان

چه غلطی کنم من؟😔

144 بازدید | 10 پست

خیلییی تنبلممم خیلییییی

از اولم تنبل بودم ولی از وقتی افسردگی گرفتم بدتر شدم

خونه ام تمیز نیست، ابروهام همیشه مرتب نیست، یه کلاس مجازی ثبت نام کردم ۶۰۰ هزار تومن پول دادم ولی نه گوش میدم نه تمریناتشو انجام میدم. از دست خودم عصصصبی ام ولی حس ناتوانی دارم کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم یهو اینجوری شدم کلاس نهم ینی امسال یهو ترک تحصیل کردم و از همه و همچی بدم اومد حس انجام هیچکاری جز دعوا ندارم

دربیشترمواقع ارام نیستم،تنهادرابزاراحساساتم مشکل دارم،آنهاباتمام جسارتشان آزارم میدهندبااینکه میدانند درون من بیش ازتمام ادمااستعدادمردن دارد.

انسان اگه دور برش رو نگاه کنه میبینه که خداوند خیلی نعمتهایی بهش داده که قدرش رو نمیدونه انسان به امید زنده هست آدمی فقط یک بار زندگی میکنه سعی کن چیزای مثبت زندگیت رو ببینی .. کسی بود که همیشه گلایه میکرد که کفش نداره یه روز دید که کسی پا نداره .. عینکت رو عوض کن و عینک خوش بینی بزن

وای منم یهو اینجوری شدم کلاس نهم ینی امسال یهو ترک تحصیل کردم و از همه و همچی بدم اومد حس انجام هیچک ...

من همسن تو بودم خیلیی درس میخوندم. همیشه شاگرد اول بودم. کلا شاد و پرانرژی بودم. از الان نذار زندگیت اینجوری بگذره

انسان اگه دور برش رو نگاه کنه میبینه که خداوند خیلی نعمتهایی بهش داده که قدرش رو نمیدونه انسان به ام ...

باشه. ولی چیکار کنم انرژی بگیرم؟ انقدر بیحال و بیخاصیت نباشم؟

سعی کن آهنگ های ملایم و کلاسیک گوش بدی جایی که بهت استرس وارد میشه فاصله بگیری دوش آب سرد کمکت میکنه با خودت مهربون باش و خودت رو دوست داشته باش .. نگران چیزی نباش بسپار به خدا درست میشه ... با یاد خدا دلها آرام میگیره ..

سعی کن آهنگ های ملایم و کلاسیک گوش بدی جایی که بهت استرس وارد میشه فاصله بگیری دوش آب سرد کمکت میکنه ...

ممنون از توصیه هات عزیزم

به خودم که بخاطر تنبلیم همش بد و بیراه میگم. آخرشم کارامو نمیکنم