2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست
من فقط و فقط بخاطر خستگیه روحیه وگرنه تون اول که شروع کردم فوووول انرژی بودم اصن نگم  خیلی خو ...

رتبه یک کنکور پارسال تجربی از نهم شروع کرده بود من تعجبم بعضیا اینقدر اراده شون قویه اصلا کم نمیارن🥲

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم تیر ماه ۱۴۰۳ اس 

اهان ،من امیدوارم همین کنکور دی ۱۴۰۲ قبول بشم چون پشت کنکور موندن واقعا سخته و انگیزه تو میگیره

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
همه کتابهات  از انتشارات خیلی سبز بود؟؟ من همشون مشاوران ان 😭😭

نه بابا فقط اقتصاد رو دارم میگم

خیلی سبز ریاضیش عالیه

اقتصادم من دارم خوبه

بقیه انتشارات مختلف آن

وای این بدترین اتفاق ممکنه تو که اینهمه خوندی یه هفته رو به استراحت و تفریح اختصاص بده اصلا درس نخو ...

اره خودمم دلم برا زحمتام می‌سوزه 

فردا میخوام برم مسافرت یکم حال و هوام عوض شه

انشالله که درست بشه

چی میشه این پنج ماهم زودتر بگذره😑

اره خودمم دلم برا زحمتام می‌سوزه  فردا میخوام برم مسافرت یکم حال و هوام عوض شه انشالله که درس ...

انشالله حل میشه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
اره اقتصاد ک کلا عوض شده باید کتاب بخرم  حتما خیلی سبز میخرم  مرسی دختر مهربون

خواهش گلم 

اره خوبه کتابش

علوم و فنون مهرو ماه و عربی خیلی سبز هم من خیلی راضی بودم گفتم بگم اگه خواستی بگیری 

علوم فنون واقعا هیچ کتابی به پای مهرو ماه نمیرسه

خواهش گلم  اره خوبه کتابش علوم و فنون مهرو ماه و عربی خیلی سبز هم من خیلی راضی بودم گفتم بگم ...

من فنون مشاوران میخونم ولی حتما مهر و ماه و میگیرم 

مرررسی ازت عزیزم 

فلسفه و منطق ام مشاوران دارم