2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم. اون وقت اگر یک نفر سال دهم و یازدهم نمره هاش پایین باشه تاثیری نداره؟

برای کنکور تیر ۱۴۰۲ فقط دوازدهم به اندازه 40درصد تاثیرگذاره 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
کدوم شهری شما؟

چالوس مازندران

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

من یک هفته است شروع کردم به مطالعه 

تجربی بودم الان میخوام کنکور انسانی بدم 

نکته ای چیزی میدونید بهم بگید لطفا 

و اینکه مشاور بگیرم واس خودم ؟

تو درس منطق خوبم 

اقتصاد و روان ام خوبم 

عربی ضعیفم 

ریاضی متوسطم 

فنون هنوز کار نکردم 

تاریخ و جغرافیا و جامعه خوبم 

اگر همینطوری ادامه بدم قبول میشم چون زود یاد میگیرم

ترمیم رو گذاشتم برای خرداد ماه.

کنکوری دی ماه رو شرکت کردم و نسبتاً راضی م اما باید یه دروسی رو روش خوندنم عوض بشه براشون.

گزارش کارامم میزارم توی سایت.میتونید ببینید.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من یک هفته است شروع کردم به مطالعه  تجربی بودم الان میخوام کنکور انسانی بدم  نکته ای چیز ...

منم یه هفته است شروع کردم رشتمم انسانیه 

تو همه جی خوبی دیگه

فنون حتما شروع کن

عربیتم با تست روتین بکش بالا

موفق میشی حتما❤️

من یک هفته است شروع کردم به مطالعه  تجربی بودم الان میخوام کنکور انسانی بدم  نکته ای چیز ...

بله قطعا قبول میشی چون توی ریاضی و اقتصاد اوکی هستی.حتی اگه ریاضی رو ۲۰_۴۰ بزنی رتبه ت سه رقمی میشه.

اگر مشکل برنامه ریزی داری یا برنامه کوتاه مدت یا بلند مدت نداری مشاور بگیر.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

به به 😻 دلم خواست 😁 باید بریم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنیم؟ 

😂💖🫂

اره مدرسه بزرگسالان شهرتون

منم یه هفته است شروع کردم رشتمم انسانیه  تو همه جی خوبی دیگه فنون حتما شروع کن عربیتم با تست ...

میدونه فلسفه اصلا شروع نکردم ک نمیدونم در چه حد هستم 

عربی ام که خوندم ضعیفم 

فنون ام شروع نکردم 

ولیییی تو بقیه خوبم 

مثلا تا حالا ۲ درس منطق و خوندم و کامل یاد گرفتم تست هاشم میتونم حل کنم با کمترین اشتباه 

اماااا نمیدونم کدوم و کدوم درس و بخونم 

کلا قاطی کردم 

نمیدونم چه کنم