2777
2789
عنوان

کنکوری ها

1045 بازدید | 120 پست

کنکوری های امسال درچه حالین؟

چی خوندین؟

ترمیم زدین؟

شرایط وروحیه درچه حالین؟

کدوم پایه رو تموم کردین؟

کیا مطمئنا صددرصد قبولن از رشته ای که دلشون میخواد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترميم خرداد میرم... چندماه پیش شروع کردم دهم یازدهم بستم... ول کردم... دوباره شروع کردم ولی خیلی شل و ول از دهم میخونم... نمیدونم چی میخام 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
من تازه شروع کردم جدی خوندن برا ترمیم خرداد ثبت نام کردم همه درسارو و خیلی زیاد استرس دارم 

منم درهمین وصعم تازه شروع کردم وبرام مهمه امسال حتما قبول شم وترمیممم همه درسارو زدم

ترميم خرداد میرم... چندماه پیش شروع کردم دهم یازدهم بستم... ول کردم... دوباره شروع کردم ولی خیلی شل ...

شل وول همه بی روحن ولی سعی کن جدی بخون تموم شه بره راحت شی بنظرم خوب بخونیم قبول میشیم ۴ماه برا ۵تا کتاب جدی

منم درهمین وصعم تازه شروع کردم وبرام مهمه امسال حتما قبول شم وترمیممم همه درسارو زدم

منم خونوادم دیگه نه اجازه میدن پشت کنکور بمونم نه شرایط موندن دارم. 

من بیشتر رو ترمیم معدل حساب باز کردم ۴۰ درصد مستقیم. خیلی از بچه ها امسال رو هوا بود نخوندن . شانس قبولی زیاده امسال 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
من تازه شروع کردم ریاضی فیزیکم ب شدت ضعیفه میخوام فقط شیمی و زیست و زمین رو بخونم بنظرتون میشه؟☹️

ریاصی وفیزیک فصل های راحتو بخون حیفه مثلا فصل ۴دولزدهم خیلی خیلی اسونه

منم خونوادم دیگه نه اجازه میدن پشت کنکور بمونم نه شرایط موندن دارم.  من بیشتر رو ترمیم معدل حس ...

من یکم خود باوریم ضعیفه قبول ندارم ازالان درست وحسابی بخونم شدنیه اینو قبول کنم کارم حله حله

من یکم خود باوریم ضعیفه قبول ندارم ازالان درست وحسابی بخونم شدنیه اینو قبول کنم کارم حله حله

متأسفانه منم. ولی یاد پارسال میافتم خدا خدا میکردم به قبل عید برگردم محکم بخونم

یکی از دوستای بردارم از عید شروع کرد دندانپزشکی قبول شده بود البته خودش علوم آزمایشگاهی میخوند 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
متأسفانه منم. ولی یاد پارسال میافتم خدا خدا میکردم به قبل عید برگردم محکم بخونم یکی از دوستای بردار ...

خدا خدامیکردین به همین الان برگردین؟

از کی شروع کرد دوستتون؟