2777
2789
عنوان

میشه بیاین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اگه یکم بیشتر اصرار کنم کتکم میخورم از زنم...جدی میگم.میگم بریم مشهد میگه ن..من حداقل با اجبار روزی سه چهار ساعت با ماشین داخل خیابون تاب میخوریم اونم بعضی موقع ها که بتونم با اجبار بکشونمش بیرون

من که اگه یکم بیشتر اصرار کنم کتکم میخورم از زنم...جدی میگم.میگم بریم مشهد میگه ن..من حداقل با اجبار ...

بنظرتون اگه چند روز تنهاش بذارم برم شهرستان خونه بابام بهتر میشه؟چون شما مرد هستید ازتون نظر میپرسم

[QUOTE=276232344]بنظرتون اگه چند روز تنهاش بذارم برم شهرستان خونه بابام بهتر میشه؟چون شما مرد هستید ازتون نظر میپرسم[/Q

مرد ها با هم تفاوت داره اخلاقشون .نمی‌دونم شاید بگم برید بدتر بشه...ولی درکل به نظر من این کارو نکنید...کلا اصلا نمییره بیرون؟

[QUOTE=276232344]بنظرتون اگه چند روز تنهاش بذارم برم شهرستان خونه بابام بهتر میشه؟چون شما مرد هستید ...

من همش تنهام تو خونه تو شهر غریب هیچکسو ندارم خرید تنها میرم پیاده روی شده تفریحم هیجا ندارم پیش کسی برم تنهای تنهام واقعا 

2790
2778
2791
2779
2792